Bandele parašė:
Na taip iseina, kad mano atveju reik reciau kuo arciau ov![]()
na 2-3d iki ov, nes kai trecia gaudem, tai 3-4d iki ov nekibo
![]()
O 2-3 d su treciu nebandet? Nekantrumui pasidavet? :))
Bandele parašė:
Na taip iseina, kad mano atveju reik reciau kuo arciau ov![]()
na 2-3d iki ov, nes kai trecia gaudem, tai 3-4d iki ov nekibo
![]()
Dilena parašė:
Antras menuo buvo 3d iki ov, bet poto jau nekantrumui pasidaviau trecia menesi
Bandele parašė:
Antras menuo buvo 3d iki ov, bet poto jau nekantrumui pasidaviau trecia menesi![]()
Mano vyras ikalbineja baigt zaidimus si menesi
Dilena parašė:
5 d iki ov? O jusu koks ciklas ilgumo? Ar seket savo ov?![]()
Aš atkreikiau dėmesi į tai. Jog jei ciklas 28d.tos merginos gal greičiau pagauna mergytes. Tiek čia pastebėnau , kad jei 28d.ciklas mergytes buna 3-4d.iki ov. Tiek savo rate kuriu klausiu tai 28d.🤔🤔🤔. Ir jos turi mergytes.Gal lengviau ov apskaičiuoti ir tas 3d.
Filomena_ parašė:
Man irgi neviltis, mm nėra,testas baltas, tai faktas laukt mm reik, nes jau anąkart tokiu metu rodė testas. Labai noriu tos kantrybės ir nepulti per pačią ov, bet j…
Kantybė didžiausias priešas😁. Man mm išvis nesibaige ,nesuprantu. Žadu kita sav. Pas ginekologa apsilankyt.
30kristina30 parašė:
Aš atkreikiau dėmesi į tai. Jog jei ciklas 28d.tos merginos gal greičiau pagauna mergytes. Tiek čia pastebėnau , kad jei 28d.ciklas mergytes buna 3-4d.iki ov. Tiek …
Mano kaip laikrodukas ciklas 28d 3d iki ov berniukas. As jau pradedu galvot kad yra arba lb vaisingos moterys arba mažiau tos labai vaisingos tik pagalvoje kad nor leliuko ir iskart pastoja ir su berniukais dažniau 🤣🙄
raudona321 parašė:
Mano kaip laikrodukas ciklas 28d 3d iki ov berniukas. As jau pradedu galvot kad yra arba lb vaisingos moterys arba mažiau tos labai vaisingos tik pagalvoje kad nor …
As taip paciai pagalvoju
Nors pirmagimi ilgai gaudem, vidurineli po vieno nesaugaus pagavom ir jauneli po metu laiko ir su leteozolio pagalba
Sakau vyras gal tik vyriskos lyties spermiukus turi ? Turi dar 2 sunus is pirmos santuokos.
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai