Dilena parašė:
O kodel taip mastot? Gal mergaite?
Sirdis taip sako.
ir realiai suprantu kad sansu mazai. Vidurinelis pagal teorija turejo but mergaite bet yra kaip yra.
Nieko,marciu ir anukiu lauksim
Dilena parašė:
O kodel taip mastot? Gal mergaite?
Sirdis taip sako.
ir realiai suprantu kad sansu mazai. Vidurinelis pagal teorija turejo but mergaite bet yra kaip yra.
Nieko,marciu ir anukiu lauksim
As mastau dabar, kad tos kur turi pirmus berniukus, ju vyru spermiukai judrus ir neuzleidzia vietos mergytems x, todel ir gimsta is eiles vien berniukai, o tiems vyrams kur pirmos dukros gime tiek x tiek y vienodai judrus ju ir 50/50 skirtingoms lytims, nes pastebiu mieste jei pirmas berniukas greiciausiai ir turi broliuka, o jei vyresne sese mazdaug apyligiai ir sese gimsta ir broliukas. Nepastebejot tokios tendencijos?
Dilena parašė:
As mastau dabar, kad tos kur turi pirmus berniukus, ju vyru spermiukai judrus ir neuzleidzia vietos mergytems x, todel ir gimsta is eiles vien berniukai, o tiems vy…
Tendencija gali but. Mažai žinau tokių kur pirma sese o visi kiti broliai.
PeČius parašė:
O kur pirmas berniukas, o kitos mergaites?
Pukotuke parašė:
Sirdis taip sako.ir realiai suprantu kad sansu mazai. Vidurinelis pagal teorija turejo but mergaite bet yra kaip yra.
Nieko,marciu ir anukiu lau…
O priminki kiek d iki ov vidurineli pagavot?
Dilena parašė:
O priminki kiek d iki ov vidurineli pagavot?
Iki ov d.nezinau, nesekiau tada bet uzkibo 4 d po mm. Pagal dabartini kalendiriu 5 d iki ov.
Pukotuke parašė:
Iki ov d.nezinau, nesekiau tada bet uzkibo 4 d po mm. Pagal dabartini kalendiriu 5 d iki ov.
nu jo.... Ir tikek kuo. Man atrodo ta ov teorija 50/50
Dilena parašė:
nu jo.... Ir tikek kuo. Man atrodo ta ov teorija 50/50
Kaip Dievulis duos taip ir turesim.
PeČius parašė:
As ir mazai, drauge turi tris mergytes, vyro buves bendradarbis dvi dukras, sese mano turi du berniukus.. Vienos lyties..
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai