rugegelele parašė:
Super,as tokiu ir noriu..neturiu draugiu nei Klaipedoj nei Vilniui,nebera laiko,siuntinukas jau issiustas,nebent drauge dar ras ka nors ir pasiims su savim atskraid…
su baltu guasu pati uzsirasyk
rugegelele parašė:
Super,as tokiu ir noriu..neturiu draugiu nei Klaipedoj nei Vilniui,nebera laiko,siuntinukas jau issiustas,nebent drauge dar ras ka nors ir pasiims su savim atskraid…
su baltu guasu pati uzsirasyk
Vita Klaipeda parašė:
su baltu guasu pati uzsirasyk![]()
Galvojau ir apie tai
rugegelele parašė:
Yra tikrai nemazai internetiniu parduotuviu, kurios prekiauja svenciu dekoracijom. Jose tikrai galima rasti ir balionu
rugegelele parašė:
Ar niekas nebesiruosiakaip ramu cia??? Sakykit kur LT nusipirkti balionu su uzrasais MANO KRIKSTYNOS (esu ne LT todel klausiu)Noriu kad namiskiai nupirktu…
Saulės pūkas parašė:
Yra tikrai nemazai internetiniu parduotuviu, kurios prekiauja svenciu dekoracijom. Jose tikrai galima rasti ir balionu
Nereikia man internetu nes as nebespesiu,juk ne su visai atsilikusi nuo gyvenimo,tik senai buvau LT ir nezinau kaip ten su tom parduotuvem.
rugegelele parašė:
Ar niekas nebesiruosiakaip ramu cia??? Sakykit kur LT nusipirkti balionu su uzrasais MANO KRIKSTYNOS (esu ne LT todel klausiu)Noriu kad namiskiai nupirktu…
Ieskokit ten kur pardavinejami ivairus balionai, dovanu pakavimai buna, pas mus miesta-Ukmergeje yra ale dailes salonas, jame pardavineja ivairius aksesuarus krikstynoms ir kitoms progoms, dar yra zaislu parduotuve+kanceliarines prekes+aksesuarai ivairioms progoms.
ievuze2 parašė:
Gal kas galit pasiulyti kas puosia,dekoruoja stalus krikstynom?
o kokių dekoracijų reikia?
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai