Velvet parašė:
fotosesijai buvau pasidariusi tulio burbulus
Labai gražu. Kažin kokia savikaina tų tiulio burbulų?
Velvet parašė:
fotosesijai buvau pasidariusi tulio burbulus
Labai gražu. Kažin kokia savikaina tų tiulio burbulų?
strazdute parašė:
Labai gražu. Kažin kokia savikaina tų tiulio burbulų?![]()
Mes su vyru patys pasidarėm tik tuli nusipirkom ir juostelių.? Jei kam aktualu aš juos jau parduodu nes neturiu kur jų sandėliuoti ?mes juos kabinome ant medžio šakų. 

TejosMamukas parašė:
As taip pat nedarysiu saldainiams popiereliu ar sampanuines is vis zadu padaryti tris saldainiu medzius
kad vaikam butum vienas is ciulpiamu, kitas is guminu…
Kur vyks svnte jei ne paslaptis? parasykit kontaktus vedejos ir animatoriu. Aciu
Merginos, reikia patarimo. Kai kvieteme kriksto tevus, musu sunus buvo apsivilkes bodziuka, ant kurio ir buvo parasytas kvietimo tekstas. Dabar taip galvoju, galbut ta bodziuka kazkaip iteikti/padovanoti kriksto tevams sventes metu? Ar sau pasilikti? Jeigu manote, kad reiketu padovanoti, tai kokia forma? Retas atvejis, kad netureciau nuomones, taciau siuo klausimu visai pasimeciau
dom. parašė:
Merginos, reikia patarimo. Kai kvieteme kriksto tevus, musu sunus buvo apsivilkes bodziuka, ant kurio ir buvo parasytas kvietimo tekstas. Dabar taip galvoju, galbut…
As uz nedovanojima, nes kriksto tevai taip nebrangins to bodziuko kaip jus
be to, jeigu gauciau tokia dovana tikrai nezinociau nei kur ja deti, nei ka su ja daryti
dom. parašė:
Merginos, reikia patarimo. Kai kvieteme kriksto tevus, musu sunus buvo apsivilkes bodziuka, ant kurio ir buvo parasytas kvietimo tekstas. Dabar taip galvoju, galbut…
Aš tai dovanociau, ireminciau į gražius remelius
Ms.Dea parašė:
Sveikos, planuojame krikstynas, gal galite pasakyti ar visose baznyciose yra privaloma,kad kriksto tevai butu prieje viska ir butu santuokoje?kadangi esame issi…
Musu krikstynos 22 d tai musu krikstateviam nieko nereikejo jokiu visu tu kad butu prieje jie net du svetimi zmones tj nei puses zodzio kad ne sutuoktiniai jokiu kursu
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai