Edkute parašė:
Siandien buvo tokia situacija neisvengiama. Nieko nebuvo namie per vaiko pietu miegely, vaikas ysiverke, turejau imti ant ranku. Dabar nezinau ar ysibaiminau ar is …
Gal viskas gerai, tik kai zinot kad negalima tai ir atrodo taip ?
Edkute parašė:
Siandien buvo tokia situacija neisvengiama. Nieko nebuvo namie per vaiko pietu miegely, vaikas ysiverke, turejau imti ant ranku. Dabar nezinau ar ysibaiminau ar is …
Gal viskas gerai, tik kai zinot kad negalima tai ir atrodo taip ?
Tai Mano Reikalas parašė:
Mergaitės aš jau po OPJaučiuos fantastiškai
![]()
Sveikinu!!
Mergaitės aš jau po OPJaučiuos fantastiškai
![]()
Sveikinimai
Kokie ispudziai? Kaip savijauta?
Ačiū mergaitės
psichologiškai jaučiuosi puikiai,tik atrodo dar patikėt negaliu,kad jie mano
Aišku labai sunku iš lovos atsikelti,buvau nuėjus iki tualeto,tai šiek tiek sukosi galva,silpnoka. Skauda šonkaulius
O šiaip skaismas pakenčiamas kolkas. Užkimau,gal nuo narkozės
O prieš OP,kai jau nuvežė į operacinę velniškai baisu buvo,tai visa drebėjau ir kai pradėjo leist vaistus,pradėjau juoktis ir viskas,prabudau jau su papuliais
Man irgi gerkle skaudėjo, vyrui sakau išprievartavo su Tom plastmasėm kur deda į burna ? dar ir skonis buvo tu plastmasiu ? kokį dydi dėjai, kokį iki to turėjai? Koks ugis ir svoris tavoTai Mano Reikalas parašė:
Ačiū mergaitėspsichologiškai jaučiuosi puikiai,tik atrodo dar patikėt negaliu,kad jie mano
Aišku labai sunku iš lovos atsikelti,buvau nuėjus…
Fausta3 parašė:
Man irgi gerkle skaudėjo, vyrui sakau išprievartavo su Tom plastmasėm kur deda į burna ? dar ir skonis buvo tu plastmasiu ? kokį dydi dėjai, kokį iki to turėjai? Koks ugis ..Dėjau 380ml, užgarantavo jog bus C dydis,nes didesnių nenoriu
Turėjau tai velniai žino ką,pirkdavau 75A liemenėles ir tai su visais pakietinimais
![]()
Ūgis mano 173cm,svoris 56kg?
Tai va man irgi uzgarantavo c bet dabar sakes kokie monstrai ? ar tau labai istino?
Man žiūriu aplink spenelį kur yra ta vieta(pamiršau kaip vadinasi)
ji tokia ryškiai iššokusi,net per liemenėlę matyti. Pjūvį darė po krūtim. Gal kuriai taip buvo,tai normalu ar tiesiog tokia mano krūtinė ir tiek?
Pradėjo labai skaudėti pečius dabar ir ta juosta nerealiai spaudžia
Fausta3 parašė:
Tai va man irgi uzgarantavo c bet dabar sakes kokie monstrai ? ar tau labai istino?
Ne,kolkas atrodo labai gražiai
ir to skysčio išbėgančio labai mažai
Man žiūriu aplink spenelį kur yra ta vieta(pamiršau kaip vadinasi)ji tokia ryškiai iššokusi,net per liemenėlę matyti. Pjūvį darė po krūtim. Gal kuriai taip…
Joo nakti man nugara isvis skaidejo, man matai ir pakelima dare tai isvis istino, dar strijos labai isryskejo. O tai ta virsu ryte atsege zinok atrodo gyventi pasidare sviesiau ?
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai