O mes 2 metu 1 men 92 cm o sveriam 16. 500

Vaiko ūgio ir svorio lentelės: įveskite duomenis ir stebėkite savo vaiko vystymąsį.
Daugiau...
lore1mice2 parašė:
Jetau kokia mažutė..kaip norėčiau kad ir mano tokia būtų.. . Mano dukrele 2 savaičių sveria 5 kg ;) atrodo kaip mėnesio laiko kudikis![]()
O man atrodo,kad didele as galvojau kad ji per daug priaugo, nes gime 3.230 kg, su ugiu tai normaliai +2 cm
Dziolyta parašė:
O man atrodo,kad dideleas galvojau kad ji per daug priaugo, nes gime 3.230 kg, su ugiu tai normaliai +2 cm
![]()
Tikrai ne per daug ;) labai gerai priaugo. Mano trečioji dukra gimė lygiai taip kaip jūsų 3230 gramų, vieno mėnesio ji svėrė 5100 gramų. Sėkmės augant toliau
lore1mice2 parašė:
Tikrai ne per daug ;) labai gerai priaugo. Mano trečioji dukra gimė lygiai taip kaip jūsų 3230 gramų, vieno mėnesio ji svėrė 5100 gramų. Sėkmės augant toliau :)…
Dideles mergaites
jelenailjina parašė:
9 menesiu mergite ugis 74,5, o svoris 9,5 kg. Gydytoja sako mazai, bet visi kas mato musu mazite stebesi, kad jai 9 menesia ir tokia minkstute, atrodo didesne …
Musu dukra 2.3men svere 10kg ir ugis 94cm
tytė0627 parašė:
Musu dukra 2.3men svere 10kg ir ugis 94cm
Neįsivaizduoju mano dukra 10 kg ir 85 cm, ir kuda kaip dviratis visos kelnes krenta, o čia kuo rengiant :)?