Bandykite kitos firmos testą

Sveikos būsimos ir esamos mamytės♥️ turiu klausima, gruodžio 19 susirgau baigiau 22. Miliuku buvo iki sausio 3 non stop🤗😅 sausio 17 viena diena nežymiai kraujavau... Ir šiandien rudas tepliojimas tik 18-19d nieko nebebuvo.. Na ar gali but nėštumas skubėt testą pirkt ar čia mm? Aciy
Christeta parašė:
Jau kelintą dieną labai maudžia pilvo apačią . Lyk per mėnesines būtų . Ovulecija buvo sausio 15 D. Bent jau pagal kalendorius . Ir pradėjo siom dienom pūsti pilvą …
O kaip krutine? Mes man kaksur po tos dienos kur galejo kibti praejo dvi sav bevik o mano kruyine padodejusi ir kraujagysles ant krutines isokusios testa dariaus neigiamas gal dar per anskti.. bet as proes tai buvau persileidus viskas buvo praeja .. manqu kad galejau vel kibri. O kad pilva pucia gali but man buvo net pikino viskas smirdejo tie visi kvapai jauturus buva.. o dbr dar nk tik krutine praita karta taip buvo pradziai krutine po to rytiniai pikinimai ir pute pilva belenkaip ...
As esu A parašė:
O kaip krutine? Mes man kaksur po tos dienos kur galejo kibti praejo dvi sav bevik o mano kruyine padodejusi ir kraujagysles ant krutines isokusios testa dariaus ne…
Nekriepk i klaidas telefone mazos raides..
Menesines turi but 30 d.
As esu A parašė:
Matosi 😉 linkiu rysketi 🌺
Sveikos mergaites galbut pasidalinsit su manim patirtim o galbūt pačios praėjot tą patį. Esu 4mėn virš po gimdymo, iki nėštumo tiek pirmojo vaikelio tiek antrojo menesines niekada nebuvo reguliarios. Na bet dabr pagimdžius galvojau susireguliuos,deja.
Po gimdymo susirgau greitai,praėjus 2men. Tad mėnesinėmis jau sirgau 2k o va 3 nesulaukiu,vėluoja jau 21 diena,kas tai galetu būti? Nėštumo testus,jau 5 pasidarius buvau visi neigiami,ir tai manau jai menesines jau tiek laiko vėluoja tai nt rodytu? Pas ginekologe registruosiuos tik vasario gale todel apie daktarus galite neklausti 😊