As esu A parašė:
Islipau is lovos visa kraujuota bdt taz krauja spalva kiytokia ir su trupiti kresuleis eisiu palysiu po dusu zesiu toliau kraujuosiu ar ne netureciau
Tai kogero įvyko persileidimas
As esu A parašė:
Islipau is lovos visa kraujuota bdt taz krauja spalva kiytokia ir su trupiti kresuleis eisiu palysiu po dusu zesiu toliau kraujuosiu ar ne netureciau
Tai kogero įvyko persileidimas
As esu A parašė:
Kaip jus?
Laba diena, merginos. Gerą savaitę pilvo apačioje jaučiu maudimą, kartais panašiau į durimą. Nuotaikų kaita, krūtinės jautrumas, paburkimas, labai padidėjęs apetitas viskam, kelis kartus buvo vidurių užkietėjimas, pilvo pūtimas retkarčiais, pats pilvas atrodo kiek didesnis, šiandien nuėjus į wc, atlikus lengvą reikalą, pastebėjau, kad yra lengvas kraujo patepimas. Šiandien ryte pasidariau testą, bet jis neigiamas. Ar tai gali būti panašu į laukimąsi? Kada dar derėtų pasidaryti testą..?🙄
Iki šiol viso to nebuvo. Mėnesinės 11 dieną turi būti, o prieš jas max 2 dienas anksčiau jausdavau krūtinės paburkimą ir mini skausmą, kartais nugaros apačią suskausdavo, mėnesinės labai lengvai ateidavo ir išeidavo. Keista, kad likus gerai sav iki mėnesinių, jaučiu tokius jausmus..
Manau, kad gali vykti implantacija, jei matėte tepliojimą . Siūlau ramiai laukti mėnesinių, nes tiek likus iki jų dar ir negali rodyti nėštumo. Labai neisikalkite į galvą kad tikrai laukiatės, kad nereiktų nusivilti, nes kai labai nori pastoti, gali jausti įvairius požymius ir prirašyti juos pastojimui. Linkiu sėkmės 😊
Spalinukas parašė:
Manau, kad gali vykti implantacija, jei matėte tepliojimą . Siūlau ramiai laukti mėnesinių, nes tiek likus iki jų dar ir negali rodyti nėštumo. Labai neisikalkite į…
Esmė ta, kad pastoti dar būtų anksti ir net nebuvo minties didelės apie tai, bet kaip prasidėjo tokie pojūčiai, atsirado nerimas. 🙄 😁 Ačiū už komentarą, kiek nusiraminau, 😊🤭
Splash parašė:
As nematau nieko. Kada menesines turetu buti?
Siandien turetu mms buti bet nera
Ir krutine tokia idomi diegia sakau galbut jau kaip yra, nezinau 🤷♀️😊😀
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai