Splash parašė:
Menesiniu diena jau turetu but ryskus vaiduoklis. Galbut verta kita firma bandyti,bet kol kas as tikrai nematau
Aciu uz patarimus reikes kitos firmos bandyti 😊
Splash parašė:
Menesiniu diena jau turetu but ryskus vaiduoklis. Galbut verta kita firma bandyti,bet kol kas as tikrai nematau
Aciu uz patarimus reikes kitos firmos bandyti 😊
Sveikos merginos, ar esate turėjusios tokį atvėjį. Su vaikinu santykiauju saugiai, taip pat dariausi 2 nėštumo testus kai vėlavo apie 5-6 dienas dėl viso pikto, neigiami. Menėsinės vėluoja 10 dienų ciklas kartais reguliarus kartais ne, jau apie 4 dieną atrodo lyg tuoj turėtų prasidėti menesinės, bet neprasideda, skausmas užeina karts nuo karto vidutiniško skausmo, tiek nugaros tiek pilvo. Gal esat susidūrusios su kažkuo panašiu?
Taip, pat ana mėnesį pradėjau rytais gerti vandenį su citrina kiekvieną ryta gal tas įtakos turi neįsivaizduoju.
Anonimas12 parašė:
Sveikos merginos, ar esate turėjusios tokį atvėjį. Su vaikinu santykiauju saugiai, taip pat dariausi 2 nėštumo testus kai vėlavo apie 5-6 dienas dėl viso pikto, ne…
Jei regularus, kartais ne.tai ir suvelavo.
Kartais gali isvis bent 1ciklas dingt... bet tai nereiskia, kad nescia esat.
Na bendrai ziurint, kokia kontracepsija naudojat, gal sujauke ciklus.
Na citrina irgi kartais gali pavelint cikla...
Zodziu, stresas ir tt.daug kas gali but
Sveikos merginos. Esu šiek tiek pasimetusi, gal būt patarsite. Mano menstruacijos vėluoja jau 4 diena. Lytinių santykių turėjau tiek lapkričio gale, tiek gruodžio pabaigoje. Esmė ta, kad lapkritį buvo pirmas kartas, žinoma, gavosi, kad be jokiu apsaugos priemonių ir pnš., bet manau, kad tam nebuvo galimybės pastoti, kadangi vaikinas tikrai nebaigė manyje. Jokio pykinimo, neaiškių pojūčiu nebuvo. Kaip minėjau, mėnesinės vėluoja jau 4-ta diena, tačiau jaučiu pilvo apačios skausmą, bet paskauda pilvo apačia, ir praeina, kaip būna prieš dienas, būna padaikčioja dešinį šoną. Pas gydytojus galimybės patekti šiuo metu nėra. Gal būt galėtumėte patarti, ką daryti, gal kuriai nors iš čia esančių taip buvo? Nes dabar iš tikrųjų esu labai dideliame pasimetime ir šiokioje tokioje baimėje. Labai prašau, nesmerkti, neturiu dar patirties pakankamai šiuose dalykuose. (Jei atsirastų kam minčių,tai pridedu, pilnametė esu, bet kaip minėjau, tikrai patirties neturiu). Ačiū
amalijagradec parašė:
Sveikos merginos. Esu šiek tiek pasimetusi, gal būt patarsite. Mano menstruacijos vėluoja jau 4 diena. Lytinių santykių turėjau tiek lapkričio gale, tiek gruodžio p…
Siulau nieko nelaukiant darytis testa ir neburti is tirsciu:))
Splash parašė:
Siulau nieko nelaukiant darytis testa ir neburti is tirsciu:))
Gal būt labai kvailas klausimas, bet sakykit, dėl testo. Kaip būtent jį reiktų atlikti? Ir ar visose vaistinėse jų būna?
Edita01 parašė:
Duosiu patarimą jei vaikučių neplanuojat saugokis nes paskui
bus vėlu gailėtis ir graužtis.kol jauni tol viskas kitaip atrodo.o gruodžio gale …
Gruodži su apsaugomis buvo
amalijagradec parašė:
Gal būt labai kvailas klausimas, bet sakykit, dėl testo. Kaip būtent jį reiktų atlikti? Ir ar visose vaistinėse jų būna?
Buna visose vaistinėse. Testai taip pat būna su instrukcijomis viduje
Anonimas12 parašė:
Sveikos merginos, ar esate turėjusios tokį atvėjį. Su vaikinu santykiauju saugiai, taip pat dariausi 2 nėštumo testus kai vėlavo apie 5-6 dienas dėl viso pikto, ne…
Man buvo taip,tai prisileidau karsta vonia,pagulejau ir uz poros val pramuso mm...irgi buvo lb bloga savijauta
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai