Laurii parašė:
Sveikos , teplioju jau 5 diena 🤷♀️ Iki mm liko dar gera savaite , pilvą vis karts nuo karto tempia ,prieš tai niekad taip nėra buve
Jai teplioja gal uzdegima koki pasigavai, nemanau kad nestumo metu tiek ilgai teplioti galetu
Laurii parašė:
Sveikos , teplioju jau 5 diena 🤷♀️ Iki mm liko dar gera savaite , pilvą vis karts nuo karto tempia ,prieš tai niekad taip nėra buve
Jai teplioja gal uzdegima koki pasigavai, nemanau kad nestumo metu tiek ilgai teplioti galetu
Sveikos merginos🌹
Situacija tokia, nesulaukiu savo menstruaciju. Paskutines prasidejo Geguzes 28d. Baigesi Liepos 2d. Is maksties teka vandeningos isskyros, specifinio kvapo, kartais pamaudzia pilvuka. Dariausi 3 nestumo testus - neigiami. Jokiu vaiduokliuku, nieko.. kas tai gali buti?
Mano ginekologe atostogose, gris tik po savaites, esu issigandusi todel klausiu cia..
audriki parašė:
Sveikos. Mm turėjo būti 10d, paskutiniai trys ciklai buvo reguliarūs 28d. Prieš mm 7-8 dieną šio mėnesio buvo myliukas. Tai gaunasi dabar kad mm vėluoja 3-4dienos. …
Realu
viena dieną velavo mėnesinės pasidariau ir buvo gan ryskios juosteles 🤗
audriki parašė:
Sveikos. Mm turėjo būti 10d, paskutiniai trys ciklai buvo reguliarūs 28d. Prieš mm 7-8 dieną šio mėnesio buvo myliukas. Tai gaunasi dabar kad mm vėluoja 3-4dienos. …
Vargiai ka rodys,nes kaip suprantu santykiai buvo pries 5-6 dienas mazdaug. Jei butu numanomos ovuliacijos metu buve santykiai,tai realu,kad iki menesiniu jau rodytu teigiama testa,bet cia buvo pries pat numatomas mm ir tik pries kelias dienas. Nebent ne taip supratau jusu aprasyta situacija 🤔
Splash parašė:
Vargiai ka rodys,nes kaip suprantu santykiai buvo pries 5-6 dienas mazdaug. Jei butu numanomos ovuliacijos metu buve santykiai,tai realu,kad iki menesiniu jau rodyt…
Taip, gerai supratote, todėl ir sudvejojau ar verta gadint NT, nes esu linkusi manyti kad dar anksti, nors mm ir vėluoja. Išskyros kB. Net nepanašu kad mm artetu, todėl varo iš proto 😑
audriki parašė:
Taip, gerai supratote, todėl ir sudvejojau ar verta gadint NT, nes esu linkusi manyti kad dar anksti, nors mm ir vėluoja. Išskyros kB. Net nepanašu kad mm artetu, t…
Negadinciau testo dar artimiausia savaite tai tikrai
Splash parašė:
Negadinciau testo dar artimiausia savaite tai tikrai![]()
Na per tą laiką arba mm prasidės, arba reiks ieškoti kame čia reikalas 😀
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai