saskia parašė:
pirmas kokias 3 savaites as neturejau kada pavalgyt, mb atnesdavo i lova, o kai likom dviese valgydavau tik vakarais, kai uzmikdavo maziuke. istisai kabojo ant papo, jau irgi buvau bemastanti kad gal mazai pieno ar liesas, nes (.) miksti buvo, tik nakti sukietedavo kai ilgiau pasnausdavo mazuliuke. dabar ji man valgo kas 1.5h kas 2 , 2.5 ar 3 h. bet ilgiau kaip 3 val nebuna nevalgius. kartais pavalgo, pakeiciu pampi ir matau kad nerami yra, vel duodu papa, o ji neatsisako, nors atrodo katik gi pavalge![]()
arba buna atrodo pavalgius, praeina puse h - vaikas alkaniausias zemejevel stveria papa lyg para nebutu gavus
bet as del to nepergyvenu, duodu ir tiek. Gal ji gert uzsimane, gal sumislijo kad nori dar pavalgyt, o gal siaip nori patampyt
![]()
nepergyvenkit mamos, tikrai jei dazniau vaikas papa grauziaviskas OK
![]()
ech... tik visa laime kad matai kad tavo lelyte kaip ridikelis
o kai mano buvo tokia menkute tai labai bijojau, patikek....
vel stveria papa lyg para nebutu gavus
bet as del to nepergyvenu, duodu ir tiek. Gal ji gert uzsimane, gal sumislijo kad nori dar pavalgyt, o gal siaip nori patampyt
viskas OK
as kai su drauge snekejau,jei ir sunki pradzia buvo su maitinimu,sake budavo kad iki 3 valandu ant papuko lelius pratupedavo,bet po to su laiku viskas susitvarke .. 

sveikinimai Ignui