Aurelij@ parašė:
šitas geras![]()
reiks kada vyrui į darbą tokį įdėt
![]()
Aurelij@ parašė:
šitas geras![]()
reiks kada vyrui į darbą tokį įdėt
![]()
jolanta24 parašė:
labas rytasas katik ir is ligonines,slapima nunesiau,ryt pedinsiu pas savo gine,aciu dievui turbut jau paskutini karta
siandien sapnavau anakonda,kad ji pas mane i svecius atmove
![]()
dar is ligonines nupedinau iki pardes,kad siandien nebereiktu,tai ziuriu kad man jau sunkiai puskuojas
as manau Aurelija,kad man nebedarys to streptokoko tyrimo,nu bet as ryt paklausiu kaip cia kas .... vis del to kita sestadieni man jau terminas
bet as planuoju anksciau issipereti
kokie planai siandienai ?
Planai tokie kaip ir visada - paskaitos
dar reikia anglų paruošt...
manęs tai nesodino ant "samalioto" kai ėmė tą tyrimą . sakė gulk ant kušėtės, taip paimsim
Aurelij@ parašė:
Planai tokie kaip ir visada - paskaitos![]()
dar reikia anglų paruošt...manęs tai nesodino ant "samalioto" kai ėmė tą tyrimą . sakė gulk ant kušėtės, taip paimsim
![]()
o tu iki gimdymo ir eisi i paskaitas? nesunku puskuoti,susikauppti mokslams?
gali būt... kaip tavo tynimai?jolanta24 parašė:
aj dar,vakar gi buvom kine,tam vingiuotas kelias namo,toks nieko fimlukas,ir mazylis si karta elgesi ramiau,nesidraske pilvuke labaibet kas keisciausia,kad prigeriau tiek skysciu,o nakti keliaus tik viena karta i wc....turbut zarazos viskas manyje kaupias...
Aurelij@ parašė:
dėl anksčiau išsipėrėjimo - visos taip planuojair anakonda planavo..
o šiaip kokius nors artėjančio gimdymo požymius jauti?
eik tu,nieko nejauciu,,,tik vakar prie kasos bloga buvo palike,,skanuoja prekes,manasis deda jas i krepsi,o mane tik karstis saltis ispyle,ziuriu kakta slapuoja tik,nesuprantu kas daros,ir pilvo apacioje siokie tokie skausmeliai buvo uzeje,bet cia per 5 min viskas pranyko kazkur,nu dar gryzus pusvalanduka atsiguliau,gal tas padejo...
jolanta24 parašė:
o tu iki gimdymo ir eisi i paskaitas? nesunku puskuoti,susikauppti mokslams?![]()
nesunku, aš net nepušku
tik... TINGISI gal labiau
Bet susikaupiu ir einu. Vis daugiau naudos nei namie sėdėt.. O kai daug vaikštai tai net nesijaučia man, kad jau toks didelis pilvas.. kartais kai veidrody pamatau, net nustembu koks jis jau DIDELIS
Tai varysiu ne tik iki pat gimdymo (net nešiojuosi tą DIDELĮ įklotą, jei vandenys nubėgtų) bet ir po gimdymo ruošiuos sesiją atlaikyt
gal spaudimas?jolanta24 parašė:
eik tu,nieko nejauciu,,,tik vakar prie kasos bloga buvo palike,,skanuoja prekes,manasis deda jas i krepsi,o mane tik karstis saltis ispyle,ziuriu kakta slapuoja tik,nesuprantu kas daros,ir pilvo apacioje siokie tokie skausmeliai buvo uzeje,bet cia per 5 min viskas pranyko kazkur,nu dar gryzus pusvalanduka atsiguliau,gal tas padejo...
Aurelij@ parašė:
nesunku, aš net nepuškutik... TINGISI gal labiau
Bet susikaupiu ir einu. Vis daugiau naudos nei namie sėdėt.. O kai daug vaikštai tai net nesijaučia man, kad jau toks didelis pilvas.. kartais kai veidrodį pamatau, net nustembu koks jis jau DIDELIS
![]()
Tai varysiu ne tik iki pat gimdymo (net nešiojuosi tą DIDELĮ įklotą, jei vandenys nubėgtų) bet ir po gimdymo ruošiuos sesiją atlaikyt![]()
ojei,na ir tikslai tavo mergyt
nu bet kai noras yra,viskas imanoma kaip sakoma ...as ir negaliu skustis labai kad sunku pilveli nesioti, na bet jau ir nelengva tikrai,aisku gerai kad i apacia niekaip netempia,kaip sako kitom kad buna, sako toks jausmas kad pilva pames eidamos
11 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai