minime1 parašė:
pala pala. visu pirma ji gyvena pas tevus. taigi pagalba turetu didele. visu antra, vaiko tevas palaiko jos bet koki sprendima, vadinasi, palaiko ir gimdymo galimyb…
Deja vakar vaiko, kurio dz ar laukiuosi, tevas paskambino ir pasiule daryti aborta, net jei ir butu daugiau nei 12 savaiciu. Pasake pamokek daugiau ar kysi duok ir paprasyk kad mazesni laika irasytu, kad galetum pasidaryti aborta. Ir jis tai aptare pasitares su savo buvusia.
Kas del remimo pinigais - neatrasiau, nes nenoriu buti islaikoma kitu. Galite tai vadinti isdidumu. Tebunie. Bet mano prioritetas yra dabar augantis sunus. Esu uz ji atsakinga ir tikrai nuosirdziai paseriau visus uz ir pries. Ir tikrai nuosirdziai, su skaudancia sirdimi, pasirinkau aborta. Kuo toliau tuo tik tikresne esu savo pasirinkimu. Dziugu tai, jog sis ivykis priverte mane kitaip ziureti I motinyste. Labiau vertinti sunu, daugiau leisti laiko su juo ir Kasdien po simta kartu apkabinti, priglausti, pabuciuoti ir pasakyti kaip ji myliu ir koks jis man svarbus. Gal ir neteisinga aukoti viena vaika del kito geroves, bet as kaip motina, dziaugsiuosi jog bent vienam vaikui suteiksiu pilnaverti gyvenima. Palaikancioms tariu Aciu. O smerkiancioms linkiu niekada nepatirti to, ka patyriau as.