Planiuke29 parašė:
Mes buvom nueja tai tik liudijima padavem, susipilde ka reikia ir ismokejo pasalpele![]()
Gavot uz gimdima ar laidojimo pinigelius?
Planiuke29 parašė:
Mes buvom nueja tai tik liudijima padavem, susipilde ka reikia ir ismokejo pasalpele![]()
Puskiniene parašė:
Laidojimo, gimdymo niekas neduoda.
Drugele123 parašė:
Nesamone kazkokia. Tai gal vaziuokit i vieta ir reikalaukit.
Man ligoninei viska sutvarke,dave gimimo ,mirties, skrodimo popierius. Man net i metrikacija nereikejo eit viska ligonine padare. As tik sodroj po cp prasitesiau bileteni ir tiek.
Gimus negyvam vaikeliui po 3men kazkurtai buna galutines isvados, as ju dar laukiu o tos pirmines isvadas jie turi iskart isduot.
Planiuke29 parašė:
Laidojimo, gimdymo niekas neduoda.
Gimimo ismoka, priklauso-tik gimusiam gyvam, ir nesvarbu kiek jis gyveno.
Siandien viska susitvarkiau... Taip sirdy skauda, kad ir vel turiu tai daryti. 😭
Jos sistemoj nemate, kad dukryte gimusi, tipo nera tokios. Nu sorry sakau, visi dokumentai sutvarkyti, ir mirties liudijimas israsytas. Sako, daznai nemirsta vaikai, tai nzn kaip cia yra🤦♀️😭
Po tokios frazes, vos neapsiverkiau 😢
Puskiniene parašė:
Jei vaikelis gime negyvas jum priklauso tik laidojimo ismoka ,gimdimo iskoma nepriklauso. Asmens kodo ir man nedave nes jo nera.
Tai apie laidojimo ir klausiau.
Drugele123 parašė:
Toks techninis klausimas. Mamos, kuriu vaikeliai gime uzgese, ar reikia tokiam vaikeliui asmens koda isiimti?.. Gydytoja informavo, kad priklauso is valstybes laido…
Mes vaziavom i vieta kaune birstono gatvej. Registravo kaip uzsienieti. Ten vietoj viska sutvarke.
SunMoon parašė:
As dar, kaip sudauzyta vaikstau, sveikatos nera. Vyras isvyko, kikau viena, tai daug liudesio uzeina... 😭Prie krutines, neina net prisiliest, kaip akmenys, skauda l…
As po gimdymo po savaites keliavau pas ginekologa, kad paziuretu ar viskas issivale. Apziurejo viskas lyg gerai. Del krutines konsultavo.
SunMoon parašė:
Man temp nuo pirmad, kai krutine uzsidege atsirado. Sokineja nuo 37 iki 37,4
Gali but aukstesne nuo karstu krutu. Rekomenduoja matuoti kirksni temperatura.
Amandax parašė:
As po gimdymo po savaites keliavau pas ginekologa, kad paziuretu ar viskas issivale. Apziurejo viskas lyg gerai. Del krutines konsultavo.
Ka sake, daryt del krutines?