ruksti parašė:
Šiandien e sveikatoij radau tokį išrašą iš ligoninės tai čia ir yra tie histologiniai 🤔 ar kažkokie dar išsamesni ateina tyrimai?pasirodo laukėm sūnaus 😪…
Laikykites. Kaip sunku skaityti tokius irasus. Apkabinu
ruksti parašė:
Šiandien e sveikatoij radau tokį išrašą iš ligoninės tai čia ir yra tie histologiniai 🤔 ar kažkokie dar išsamesni ateina tyrimai?pasirodo laukėm sūnaus 😪…
Laikykites. Kaip sunku skaityti tokius irasus. Apkabinu
ruksti parašė:
Šiandien e sveikatoij radau tokį išrašą iš ligoninės tai čia ir yra tie histologiniai 🤔 ar kažkokie dar išsamesni ateina tyrimai?pasirodo laukėm sūnaus 😪……
Labai gaila.. mes ir dabar netekom sūnaus. 😔 Man atrodo čia ir bus pilnas atsakymas, tik iš atsakymo negaliu pasakyt ar čia normalu ar su patologijom, nes pati po pirmo patirto persileidimo (17+3), net neturiu histologinių, delto kad niekas nesiuntė vaisiaus ištyrimui (nors turėjo), o šio dar neturiu, dar laukiu atsakymo.. nors gydytoja sakė nedėt vilčių į histologinį, nes ten greičiausiai nerasiu atsakymų, tik ar mažutis buvo paveiktas infekcijos ar ne. 😪
ruksti parašė:
Aš kai persileidau 19+ sav, tai nežiūrėjau į kūdikėlio pusę, jaučiau tik fizinį palengvėjimą ir dar sesutės paklausiau, kokia lytis.Sako, berniukas. Broliuką būtų turėjęs sūnus...
Greta12 parašė:
Sveikos. Noriu paklausti tos kurioa turejot 16+ sav ir daugiau persileidima po kiek laiko atejo menesines? Nes man praejo jau 6 sav. Bet vis dar ju nera... tik antr…
Sveika, teoriškai turėtų po mėnesio pasirodyt, bet praktiškai gali ir ilgiau užtrukti iki poros mėn. Bet jei tepliojat, gal greit prasimuš
Greta12 parašė:
Sveikos. Noriu paklausti tos kurioa turejot 16+ sav ir daugiau persileidima po kiek laiko atejo menesines? Nes man praejo jau 6 sav. Bet vis dar ju nera... tik antr…
Man po 2 men tik atsirado
Evitaa parašė:
Sveika, teoriškai turėtų po mėnesio pasirodyt, bet praktiškai gali ir ilgiau užtrukti iki poros mėn. Bet jei tepliojat, gal greit prasimuš![]()
Po ankstesnių abrazijų lygiai po mėnesio po šio nežinau kaip bus nes nėštumas didesnis plius buvo pieno gamyba užsikūrusi tik dabar pradeda atleidinėti krūtine
ruksti parašė:
Po ankstesnių abrazijų lygiai po mėnesio po šio nežinau kaip bus nes nėštumas didesnis plius buvo pieno gamyba užsikūrusi tik dabar pradeda atleidinėti krūtine…
Krūtinė ir man buvo išdidėjusi ir labai skaudi, lyg akmenys po kaklu 😄 irgi gaminosi pienas, bet per maždaug savaitę perdegė. Po pirmo persileidimo po 42d prasidejo, dabar sake net nelaukt greit, nes net gleivinė dar nepradejusi augti, tai maždaug dar mėnesi laukti reikes, tai speju užtruks visi 2mėn kol pasirodys 🙄
Evitaa parašė:
Krūtinė ir man buvo išdidėjusi ir labai skaudi, lyg akmenys po kaklu 😄 irgi gaminosi pienas, bet per maždaug savaitę perdegė. Po pirmo persileidimo po 42d prasidejo…
Man ir krutine per savaite perdege ir praejo
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai