Vasario16 parašė:
Matyt skirtingas personalas buvo.. Mane paguldė jau skatinimui, nors gydžiausi Santaros klinikose, tiesiog gimdyt norėjau VGN. Tulžies rūgšties tyrimo atsakymus gav…
O kokia palatos daktare buvo?
As pabegau is Santariskiu
Intrahepatinė nėščiųjų cholestazė yra kepenų liga, dažniausiai pasireiškianti III-čiojo trimestro metu stipriu niežėjimu. Skaityti
visą straipsnįVasario16 parašė:
Matyt skirtingas personalas buvo.. Mane paguldė jau skatinimui, nors gydžiausi Santaros klinikose, tiesiog gimdyt norėjau VGN. Tulžies rūgšties tyrimo atsakymus gav…
@pupsik@ parašė:
Santariškėse dienos stacionare jauna buvo daktarė, rodos Norvilaitė. Nesiskundžiu tikrai, nes nuodugniai prižiūrėjo. Tiek dienos stacionare, tiek kai savaitę prieš tai gulėjau.
O VGN žinokit pavardės nei vienos neprisimenu 🙈
Forget-Me-Not parašė:
Su trečiu 25 savaitę prasidėjo žiaurus delnų niežėjimas. Nulėkiau pas gydytoją, kepenų fermentai normoj buvo, po savaitės kartojom, irgi normoj. Tada tęsėsi šou da…
Tai va pas mane tie kepenu fermentai irgi beveik geri buvo, tai AGN nieko labai nepanikavo,nes trn vaikaciojam i dienos stacionara lseninems. As blogai jauciausi, tai nuvaziavom i Santarus ir ten padare butent tulzies rugstis, kurios kasdien kilo ir buvo pavojinga leliukams
LePukuota parašė:
Tai jei blogai iškart į Santaras važiuot nes tik ten tulžies rūgštis tiria? Nes man su pirmais dviem ir tik kepenų fermentus tyrė Antakalny.
Turbut, nes man Santarose sake, kad mazai kur tiria tulzies rugstis, o jis pavojingos leliukams
Forget-Me-Not parašė:
Ateinu pasiguost, kad smarkiai pablogėjo simptomai. Naktį 3 valandas padai degė, o dieną viskas 20 proc sustiprėjo 😩 Rezultatai pirmadienį arba trečiadienį (skirtin…
Tik vandens?? Jus Santaruose buvot?
Gaja parašė:
Tik vandens?? Jus Santaruose buvot?
VGN buvau. Echo viskas gerai, dabar laukiu tulžies rūgščių. O taip tai taip, rekomendacijos gerti daug vandens ir valgyti kaip kūdikiui: nieko kepto, aštraus, sūraus ir pan.
3 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai