Venera171 parašė:
o iki kada turi apsiverst galvute zemyn? tiksliau iki kada jam neapsivertus nusprendziama cp daryt? nes pries sav mane kai tikrino, tai ir da neapsivertes buvo, ske…
iki 37sav
Venera171 parašė:
o iki kada turi apsiverst galvute zemyn? tiksliau iki kada jam neapsivertus nusprendziama cp daryt? nes pries sav mane kai tikrino, tai ir da neapsivertes buvo, ske…
iki 37sav
Venera171 parašė:
papasakok placiau apie ta kuprine kur supervalu duoda, nieko apie tai negirdejau![]()
na nieko gero ten toj kuprinej bet kai uz dyka duoda tai gerai
man tas lankstinukas buvo kur pirma syki kai nueini i ligonine duoda kruva lankstinuku zurnaliuku ir taip toliau ir ten tam lankstinuke yra tokia vietele kur reikia uzpildyt ir su tuo lapuku i supervalu informacija ir is karto duoda
Venera171 parašė:
papasakok placiau apie ta kuprine kur supervalu duoda, nieko apie tai negirdejau![]()
Arba gali uzsipildyti internete eumom.ie atsispausdinti ir nusinesti ta lankstinuka i supervalu. Siaip ten nelabai kas yra visa produkcija jonsons, kuri eji tiesiai i siuksliu kibira
nes man ji nepatinka, bet buvo ranksluostis leliuiir toj knygutej kur ten dave buvo kuponas nemokamiems nestukes vitaminams tai dar tuos pasiemiau is vaistines
Lotus parašė:
jo ilgiau po naturalaus 2d, po cp 4-5d, as dejausi 3 pizamas ir 2 naktinius, man cp
O kodel tau cp? jei nepaslaptis? Planinis iseina ane? Kaip ten viskas vyksta, leidzia pernesiot ar anksciau leliuka isima, kurioj pati ligoninej?
Venera171 parašė:
o mano visa nestuma buvo galvyte zemyn, jau ir daktare buv patenkinta kad nesivarto jau ruosiasi ale gimimui ir pyst pries pora savaiciu pajauciau kad judesiukai pasikeite, stiprus smugiai pasidave i pilvo apacia, sakau jau vyrukui atsibodo zemyn galva gyventi
net nustebo daktarelis kad cia taip paskutine minute.....
o pas tave visa nestuma jis taip skersai ir guli? kaip idomiai..... o ka gydytojai? laukia kol apsivers?
Beje merginos, koks jusu leliuku svoris, mes jaubeveik 1kg 900g
Venera171 parašė:
reiks pasiziureto kas jonsons prekems blogai? as maziukui losijona toki pirkau..
man ji asmeniskai nepatinka ir tiek, niekada nenaudojau sau ir leliukui nenoriu naudoti. Dar kai perskaiciau cia ta straipsni internete apie sia kompanija isvis net i ta puse neziuriu, bet cia zinoma kiekvieno zmoaus reikalas va drauge naudoja ir jai patinka ir viskas gerai
aidosiuka parašė:
o mano visa nestuma buvo galvyte zemyn, jau ir daktare buv patenkinta kad nesivarto jau ruosiasi ale gimimui ir pyst pries pora savaiciu pajauciau kad judesiukai pa…
kai pries sav buvau coombej, gyd sake kad trecdalis vaikiuku tokiu laiku skersai guli, bet as ji tokioj padeti jau ilgai jauciu, koki gal pora men sakyciau.. 25d vel i ligonine, matysim ka sakys..
Kas del svorio, pas midwide kab kai ta maza skana dare, tai rode 2.200kg, net vertejos paprasiau perklaust, midwide net i ta nesciosios kortele maziuko svori uzrase.. o vat kai ejau i ta didesni skana, tai ten maziuko svoris buvo 1,270kg.. tai taip ir nesupratau kaip su tuo 1kg skirtumu..
aidosiuka parašė:
man ji asmeniskai nepatinka ir tiek, niekada nenaudojau sau ir leliukui nenoriu naudoti. Dar kai perskaiciau cia ta straipsni internete apie sia kompanija isvis net…
na mano drauges naudodavo ir nesiskunde
bet aisku, kiekvienas gi renkames kaip kam geriau atrodo
Venera171 parašė:
kai pries sav buvau coombej, gyd sake kad trecdalis vaikiuku tokiu laiku skersai guli, bet as ji tokioj padeti jau ilgai jauciu, koki gal pora men sakyciau.. 25d ve…
o tau kada dare ta didesni skana? nes man tai tik 21sav jie skanavo tam didziajam skanui ir gydytoja per ta savo maziuka skanuoja kikeviena kart. As klausiau ar darys dar viena skana ta dideli sake kad nereikia tipo lelius ir taip gerai auga tai nzn net....
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai