Venera171 parašė:
cia dar niekova pries gera menesi
![]()
jau fainuolis
jau ir aki merkti moka
Venera171 parašė:
cia dar niekova pries gera menesi
![]()
jau fainuolis
jau ir aki merkti moka
Lotus parašė:
Fainuolis nes toki pati zaisliuka turim
merginu daug, prasom rodyti savo kavalierius
skaiste88 parašė:
Mano puske pradejo lankyti sambo .juokemes is dedes kad gris dukra po trefkes ras isgerusi alaus nes megejas, gaus metimu pora ir uzsibaigs gerimas![]()
Mileta zavi mergyte ir kaspinukas kaip Martinos ;) dubline bureliu sociai, bet reik laiko, nori ir pinigu lisnu turet. I Lt mokykla 4 vejai maniskis sunus ejo 2 metus, siemet jau nebe, bes tikrai yra pinigu lupimas, tik tiek kad pabendrauja su kitais vaikais, vet pas mus kaip draugu sociai lietuviu, tai nebutina. Ir paciam jam neidomu. Kaimyne savo sunu per prievarta vezioja i lt mokykla, jis 4 klasej, bet lt jalba tragiskai, zodziu nebezino. Nirs namie tv ir kalba tikl lt. Kaip koks vaikas. Mano penkiametis geriausisi kalba lt, ir anglu gerai, tik jsu r raide tare airiskai. Namie mes tik lt, tv lt, draugai lt ir siaip l daug bendrauju su vaikais, gal todel;)
naomi parašė:
Mileta zavi mergyte ir kaspinukas kaip Martinos ;) dubline bureliu sociai, bet reik laiko, nori ir pinigu lisnu turet. I Lt mokykla 4 vejai maniskis sunus ejo 2 met…
Aciu ;) Kaspinu facebooke laimejom
gales lietuviu kalbos senelis mokinti dukra
gal bent vieno vaiko vaikystej sudalyvaus :))) nes mano tevas nei mano nei seses nei brolio vaikystej tiek nera buves kiek priklauso.tai galvoju lai anukej suteikia dziaugsmo juolab kad jis vienintelis artimiausias zmogus kurus salia gyvena
mamos tai lt .
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai