Aureliute parašė:
Sveikutes, neseniai istojau į nestukiu gretas, nors koks tas neseniaisiandien mums 12 savaiteliu. Bet svoris stovi vietoje, kaip ir nestumo pradzioje, ko noreti…
Laikykites!!!jei vemiat,taip.....svoris stovi.....
Nėštumo svorio skaičiuoklė paskaičiuoja optimalų svorį nėštumo metu ir svorio augimo tempą. Optimalus svorio augimas nėštumo metu mažina nėštumo komplikacijų riziką ir padeda lengviau grįžti prie iki nėštymo buvusio svorio.
Daugiau...
Aureliute parašė:
Sveikutes, neseniai istojau į nestukiu gretas, nors koks tas neseniaisiandien mums 12 savaiteliu. Bet svoris stovi vietoje, kaip ir nestumo pradzioje, ko noreti…
Laikykites!!!jei vemiat,taip.....svoris stovi.....
Aureliute parašė:
Man svoris stovejo iki 18 sav, nors nevemiau ir valgiau normaliai, dabar 23 sav, priaugau bendrai 2,5 kg ;)
Mazoji2 parašė:
Sveikutes.As pagal lentele taip pat lb daug sveriu.man 18savaite ir sveriu jau 57kg800g.nzn pirma karta laukiuosi nesuprantu ar cia normalu ar jau reikia pasireguli…
Na mums sitas svoris jusu nieko nesako, nes neaisku kiek sverete IKI pastojant
bet akivaizdu, jog sverete labai mazai, tad ir leidziama jums priaugti daug palyginti, viskas ok
Mazoji2 parašė:
Pries nestuma sveriau 50-51kg. Ugis 163cm.o per 18sav priaugau 7kg.tai as kaip tik manau kad lb daug.
Na jei per llikusias sav irgi priaugsit 7-9 tai normaliai
judekit daugiau
Mazoji2 parašė:
Pries nestuma sveriau 50-51kg. Ugis 163cm.o per 18sav priaugau 7kg.tai as kaip tik manau kad lb daug.
Mazoji2 parašė:
Man lygiai taip pat buvo....7 kg buvau priaugus 18 savaitej....dabar+13-14kg,esu 26 savaiciu....na,buvau liekna 176 cm sveriau62.ech...visom skirtingai..
Man atrodo kad viskas tvarkoj su ta lentele. Man 25ta savaite priaugus 6 kg nuo nestumo pradzios.Mazai vemiau, pradzioj nestumo nei kiek nebuvau numetus kaip kitos. Tas svorio augimas nelygu augimui. Jei per menesi kokie 4kg pliuso manau tai jau nemazai.Pas mane jis auga tolygiai i savaite plius minus 400g. Tiek nurodo ir lentele, ir knygose ta pati raso. Ginekologe "leido" priaugt ne daugiau 2 kg per men. Tik pradzioj lb greit uzsidejo kilas ar daugiau, nes pagal kmi buvi ant ribos nuo per mazo svorio, valgiau koldunus visokius nes nuo tokio maisto atrode maziau pykina. Jei ir toliau taip tolygiai augs tureciau tilpt i 13 - 14 kg. Beje, neturiu to geno kad galiu valgyt kiek telpa, o svoris neauga. Pries nestuma sportavau, lb ziurejau maista tai galvojau pastojus bus nekas
Bet ir dabar nekemsu visko, leidziu daugiau tikrai nei pries nestuma, saldesiu kasdien suvalgau. Tik ziuriu kad pusryciai, pietus ir vakariene butu vertingi. Butinai vakariene valgau 6-7 valanda tuomet nepraalkstu iki miego, o jei vakariene nebuvo labai soti suvalgau koki vaisiu, isgeriu kefyro ar jogurto. Ir zinokt man tas metodas kol kas veikia. Aisku, kitos gal demesio nekreipia i ta svori, bet man nesinori lb daug tu nereikalingu kg, pirmas vaikelis, 32 metai zinau kad paskui butu lb man juos sunku numest..
Tinyte parašė:
Man atrodo kad viskas tvarkoj su ta lentele. Man 25ta savaite priaugus 6 kg nuo nestumo pradzios.Mazai vemiau, pradzioj nestumo nei kiek nebuvau numetus kaip kitos.…
Šaunuolyte
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai