Smiliuke parašė:
iki nėštumo skydliaukę gydytoja tirdavo kas 3-4mėn. Prasidėjus nėštumui - kas mėnesįtai tikrai tiria dažniau
![]()
Tai ir parašiau, kad stebėti vis
Jums liepė tikrintis kas mėnesį, man kas du. Kitoms liepia kitu intervalu.
Vidutiniškai 2–3 iš 100 nėštumų nustatomi skydliaukės sutrikimai. Problemų kyla tuomet, kai skydliaukė gamina per daug arba per mažai hormonų. Skaityti
visą straipsnįSmiliuke parašė:
iki nėštumo skydliaukę gydytoja tirdavo kas 3-4mėn. Prasidėjus nėštumui - kas mėnesįtai tikrai tiria dažniau
![]()
Tai ir parašiau, kad stebėti vis
Jums liepė tikrintis kas mėnesį, man kas du. Kitoms liepia kitu intervalu.
Džiglė parašė:
Sveikos.planuojant nėštumą ar normalu,kai tth būna 2.56mIU?esu turėjusi 2nesivystančius nėštumus..ar nereiktų tiroxino.
Planuojant ekomenduojama palaikyti tth iki 2,5. O jūs turit bėdų su skydliauke ar natūraliai pas jus tiek?
Smiliuke parašė:
Planuojant ekomenduojama palaikyti tth iki 2,5. O jūs turit bėdų su skydliauke ar natūraliai pas jus tiek?
Na pagal išrašus diagnozė:kitoks tiroiditas.kaip ir eutirozė su visais hormonų ats telpu į normas.Tačiau vienas endokrinologas rekomendavo naudoti toroxiną(nes jo nėštumo metu gali trūkti,todėl gali įvykti neštumo nutrūkimas),kitas endokrinologas rekomendavo nevartoti,kadangi yrahormonų normos,o pastojant problemų nėra,abu kartai įvyko pirmo ciklo planavimo metu,sakė jog del to turi kilti problemų,o ne dėl nesivystančių nėštumų..tai esu pasimetus.
Džiglė parašė:
Na pagal išrašus diagnozė:kitoks tiroiditas.kaip ir eutirozė su visais hormonų ats telpu į normas.Tačiau vienas endokrinologas rekomendavo naudoti toroxiną(nes jo n…
Ir zinok zmogus kaip elgtis...
As val nedidelem dozem pagerciau tiroksino tada. Paciai pavyko pastot, kai nukrito ir pavyko palaikyt tarp 1-2.
Smiliuke parašė:
Ir zinok zmogus kaip elgtis...
As val nedidelem dozem pagerciau tiroksino tada. Paciai pavyko pastot, kai nukrito…
Tai va,net nebežinau nei ką ir bedaryti..
Džiglė parašė:
Na pagal išrašus diagnozė:kitoks tiroiditas.kaip ir eutirozė su visais hormonų ats telpu į normas.Tačiau vienas endokrinologas rekomendavo naudoti toroxiną(nes jo n…
Jums reikėtų stebėti skydliaukės hormonus tik pastojus. Galbūt, jie staigiai pakyla. Ir tuomet jau tikrai reikia vaistų. Pirmo trimestro norma yra iki 2,5 (nėsčiųjų kitos normos).
Be to, yra svarbu ne tik TTH, bet ir FT4. Sako, kad nėštumo metu TTH turėtų būti į mažesnę pusę, o FT4 prie aukštesnės ribos.
2 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai