Laima101 parašė:
Laba diena
PRG kaip ir geras, bet jeigu buvo 140 po ikelimo, o dabar apie 60, ir laukiates kaip matau is hcg, ir buvo kresuliukas, gal reiketu bandyti PRG ciut padidinti. Kokia doze PRG dabar vartojate?
Laima101 parašė:
Laba diena
PRG kaip ir geras, bet jeigu buvo 140 po ikelimo, o dabar apie 60, ir laukiates kaip matau is hcg, ir buvo kresuliukas, gal reiketu bandyti PRG ciut padidinti. Kokia doze PRG dabar vartojate?
Meshka parašė:
PRG kaip ir geras, bet jeigu buvo 140 po ikelimo, o dabar apie 60, ir laukiates kaip matau is hcg, ir buvo kresuliukas, gal reiketu bandyti PRG ciut padidinti. Koki…
Aha gyditojas liepe leistis 2 kr. Dienoje dabar nes leidausi viena ir crinone 2kr.
Laima101 parašė:
Aha gyditojas liepe leistis 2 kr. Dienoje dabar nes leidausi viena ir crinone 2kr.
Gerai gydytojas patare!
Leila36 parašė:
Kada po teigiamo hcg einat pirmam uktragarsui? Kazkas minejo, jog po 10 dienu, man atrodo ankstoka, nes dar nesigirdes sirdutes. Mano gydytoja atostogaus 2 savaites…
man sakė atvykti po 10-14 dienų, skaičiuojant nuo teigiamos hcg dienos.
Leila36 parašė:
Kada po teigiamo hcg einat pirmam uktragarsui? Kazkas minejo, jog po 10 dienu, man atrodo ankstoka, nes dar nesigirdes sirdutes. Mano gydytoja atostogaus 2 savaites…
Reikia nueiti ankščiau nei plaka širdutė ir įsitikinti, kad pastojimas gimdoje, o ne kiaušintakyje, o jau dar po 9-10dienų eisit apžiūrai kai širdutė plaks 😊
Laima101 parašė:
Laba diena, ar buvo kam nėštumo pačioje pradžioje kad kėkviena diena nugaros skausmas apacioje butu.
Buvo
Jurgita @ parašė:
Ar mums, po ivf, nėštumas skaičiuojasi nuo pirmos paskutinių mėnesinių dienos ar kitaip skaičiuojama?😊
as po FET tai skaiciuoja nuo ikelimo dienos.
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai