gelytea parašė:
bet va matot pas mane pirmas hcg buv 32,3, tada antras 67,3, trecias 209, ir va ketvirtas 312.
Nu kaip jums sekasi parašykite🤔
gelytea parašė:
bet va matot pas mane pirmas hcg buv 32,3, tada antras 67,3, trecias 209, ir va ketvirtas 312.
Nu kaip jums sekasi parašykite🤔
Vikii90 parašė:
Labas, pasikartojau aš savo hcg, šiandien 13 dpį 2161. Panašu, kad auga greitai, nes 10dpi buvo 388. Su vyru pavadinom ji prilipuku![]()
Kaip smagu tokios naujienos,sveikinu🥰
Laurute, čia apie burnos higiena kalba.
Vienas iš procedūros etapų - politavimas su sodatpute, kai su milteliais pašalina apnaša pigmentini, ši procedūra visada įeina į bendra burnos higiena 🤪
Laura1981 parašė:
Aš sakiau po gimdymo dantis nusibalinsiu,nes man nebalino🙈o su soda kas čia per dalykas negirdėtas?
Tu mane taip įtikinus su tomis sultimis, kad aš jas geriu nors jos man neskanios 🤣
Dabar nusipirkau sultis 100% su granatais is Turkijos, nu gal ir skanesnės už parduotuves tas nesąmones, bet geriu kaip bjaurybe didžiausia 🤣🤣🤣🤣
Pasakei ir šventa, beja ruošiuosi FET, darau minkšta guoli gimdoje blastukams savo, kels 2 tai noriu viską padaryt, kad abu įsitvirtintų
Laura1981 parašė:
Prieš ir po gėriau po puse litro🙈dabar jau esu apmažinusi gerokai.Bet pirmus porą mėn.gėriau kas dieną dar po ikėlimo.
Guru parašė:
Laurute, čia apie burnos higiena kalba.
Vienas iš procedūros etapų - politavimas su sodatpute, kai su milteliais pašalina …
Ai aš galvojau,gal čia kas naujo su balinimu🙈🤣
Guru parašė:
Tu mane taip įtikinus su tomis sultimis, kad aš jas geriu nors jos man neskanios 🤣
Jergutėliau kaip faina🥰🥰🥰linkiu sėkmės,kad isitvirtintų mažutukai jūsų ir augtų stiprūs🙏🙏🙏būtinai gerkite🥰aš irgi gėriau nors jau man bloga buvo nuo jų🙈greitai su šiaudelių išsiurbdavau🥰
Laura1981 parašė:
Aš sakiau po gimdymo dantis nusibalinsiu,nes man nebalino🙈o su soda kas čia per dalykas negirdėtas?
Po gimdymo jei maitinsit krūtimi, tai nebalins, kol nebaigsit.
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai