@akvarele parašė:
Mano 14DPI hcg 2947, prg 300 🤯🤯🤯 gal tikrai blastukas nusprendė pasidalinti 😱😱😱
Gal tikrai du!!!! Kaip įdomu bus sužinot :)!!!
@akvarele parašė:
Gal tikrai du!!!! Kaip įdomu bus sužinot :)!!!
@akvarele parašė:
O koks jusu buvo 9dpi? Mano buvo 320 hcg, galvojau, kad dvynukai, bet pasiliko vienas😉
Daugiau nebesekiau hcg.
Saulesspindulelis1 parašė:
O koks jusu buvo 9dpi? Mano buvo 320 hcg, galvojau, kad dvynukai, bet pasiliko vienas😉
Nežinau ☺️ 6dpi buvo 54, 8dpi 137 ir dabar tik sau nusiraminimui pasidariau 14dpi ir išgriuvau- 2947 😳 pagal dvigubėjimus kas 48val tikėjausi apie 1000 pamatyti
@akvarele parašė:
Nežinau ☺️ 6dpi buvo 54, 8dpi 137 ir dabar tik sau nusiraminimui pasidariau 14dpi ir išgriuvau- 2947 😳 pagal dvigubėjimus kas 48val tikėjausi apie 1000 pamatyti…………
Mano 6 dpi buvo 50, 8 dpi buvo 178, lyg irgi 14 d dariau, bet nebepamenu skaičių, pasiliko vienas 😊
Papildau, kaip tik radau kad vienai narei rašiau 14 dpi - 2828
p.s. Tikėjaus irgi dviejų, nes ir kėlė du 😀
Ragdoll parašė:
Mano 6 dpi buvo 50, 8 dpi buvo 178, lyg irgi 14 d dariau, bet nebepamenu skaičių, pasiliko vienas 😊
ačiū už pasidalinimą! Man vienas keltas todėl šiek tiek išmušė toks rezultatas saugiklius
@akvarele parašė:
ačiū už pasidalinimą! Man vienas keltas todėl šiek tiek išmušė toks rezultatas saugiklius![]()
Bet is vieno ir gali buti du 🙏🌺
gelytea parašė:
Bet is vieno ir gali buti du 🙏🌺
Gali, bet tikimybė gal 0,5%
@akvarele parašė:
Gali, bet tikimybė gal 0,5%![]()
🤭 svarbu bent vienas, o jei du tai cia is vis kosmosas 🤭🤭🌺
GyvenantiPuikiai parašė:
Man padarė echo didijį NW, kai pagal skaičiavimą buvo 11+2 (vaiko dydis atitinka šiek tiek daugiau pagal matavimą). Ir jau atsisveikinom su vaisingumo... dabar dar …
Taip kaune priima jis. Ir su pirmu nestumu ir antru pas ji. Visa istorija pas ji, kazkaip ramiau. 🙂
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai