Balandine parašė:
Merginos, pakomentuokite.
Po ilgų metų laukimo... Gauti rezultatai..
Kada, turejo buti mm? Hcg lb grazus 🥰 Prg geras, bet dar pastebekite ar nekrenta
Balandine parašė:
Merginos, pakomentuokite.
Po ilgų metų laukimo... Gauti rezultatai..
Kada, turejo buti mm? Hcg lb grazus 🥰 Prg geras, bet dar pastebekite ar nekrenta
SunMoon parašė:
Ačiū!!! Kovo 7 d. turėjo būti ... Kaip ir 9 dienos vėluoja.. paskutinės buvo vasario 9 d.
Balandine parašė:
Ačiū!!! Kovo 7 d. turėjo būti ... Kaip ir 9 dienos vėluoja.. paskutinės buvo vasario 9 d.
Sekmingai aukite. 🙏 smagu, kai stebuklai vyksta.
SunMoon parašė:
Sekmingai aukite. 🙏 smagu, kai stebuklai vyksta.
Na čia tikrų tikriausias STEBUKLAS ♥️
kkiiss parašė:
Klausimas - o kiek laiko merginos vartojat transferius, jei pastojat? Pirmus tris mėnesius ar visą nėštumą? Ir fraxipariną - kiek laiko?
Vartojau transferius iki 13 sav. Zibor iki 14 sav.
Kaip pasirinkti kas prižiūrės nėštumą? Į Santaras dar sakė pora kartų ir viskas,keliauk pas savo daktarus. Mano rajono ginė tikrai ne kompetetinga mano nėštumo prižiūrėt
Lankysitės privačiai ar visdėlto poliklinikose?
Man po dviejų persileidimų tikriausiai skaitysis rizikingas ir šis nėštumas.
mamax2 parašė:
Kaip pasirinkti kas prižiūrės nėštumą? Į Santaras dar sakė pora kartų ir viskas,keliauk pas savo daktarus. Mano rajono ginė tikrai ne kompetetinga mano nėštumo priž…
As, stovejau iskaitoj pas seimiste. Taip, paprasciau del tyrimu. Echo ir konsultacijoms vykau i 3-tini lygi arba privaciai
mamax2 parašė:
Kaip pasirinkti kas prižiūrės nėštumą? Į Santaras dar sakė pora kartų ir viskas,keliauk pas savo daktarus. Mano rajono ginė tikrai ne kompetetinga mano nėštumo priž…
Aš pas šeimos gyd paprašiau siuntimo į Kauno klinikas nėštumo priežiūrai, tai lankausi ten.
mamax2 parašė:
Nenorėjau poliklinikoje nes irgi nekompetetingos atrodo ginės, jau buvau užsiregistravus į privačią kitame mieste, bet buvau patekus į priimamąjį kur sutikau gydytoją kuri atkalbėjo mane. Sakė kad bent jau mano mieste poliklinikoj tik išrašo tyrimus ginė pagal programą ir spaudimą matuoja, o echoskopus daro kito lygio ginės ligoninėj. O jei turėsiu kokių abejonių galėsiu ir privačiai nueiti bet kada😀 tai nusprendžiau taip ir padaryti
4 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai