Armanni parašė:
Labas,
Kazkas yra. O kada mm?
Armanni parašė:
Labas,
Kazkas yra. O kada mm?
Ana Žv parašė:
Kazkas yra. O kada mm?
mm sekmadieni arba pirmadieni
tai nezinia kankina, realiai labai gerai matosi
labutis mergaites..pora dieneliu nebuvau cia o jau kiek priraset!
o man va klausimelis...kaip ir sakiau darysiu NT pektadieni pasidariau , oi kaip apsidziaugiau is tualeto begau pas vyra rodyt dvi juosteles, abu apsidziaugem, pasiziuriu, nuplauke kazkur kita juostele..nei ka galvot, beje su rytiniu buvo daryta, dabar pasidariau vel o gi ziuriu vel nuplauke juostele..kodel taip yra?? ka man galvot..
jKornelija parašė:
labutis mergaites..pora dieneliu nebuvau cia o jau kiek priraset!o man va klausimelis...kaip ir sakiau darysiu NT pektadieni pasidariau , oi kaip apsidziaugi…
Kaip nuplauke?
rasytea119 parašė:
Kaip nuplauke?
vat paprastai, tiesiogine to zodzio prasme, dingo ! buvo ganetinai ryski juostele ir dingo ji po kokiu 4-5 minuciu, o pasirode beveik iskarto..siaubas kaip keista..ir toje vietoje kur buvo juostele vos vos pastebimas vaiduokliukas..bet vos, na keista
jKornelija parašė:
vat paprastai, tiesiogine to zodzio prasme, dingo ! buvo ganetinai ryski juostele ir dingo ji po kokiu 4-5 minuciu, o pasirode beveik iskarto..siaubas kaip keista..
Tj gal slapimo per daug ilasinai
rasytea119 parašė:
Tj gal slapimo per daug ilasinai
pas mane juostele, laikyti reikia 10 sekundziu, taip raso, palaikiau, o tada pradejo rysketi juosteles , o vat kai jis dingo toje vietoje vos vos imatomas vaiduoklis atrodo..tai nesuprantu zinokit ;)
jKornelija parašė:
pas mane juostele, laikyti reikia 10 sekundziu, taip raso, palaikiau, o tada pradejo rysketi juosteles , o vat kai jis dingo toje vietoje vos vos imatomas vaiduokli…
Nu keista ikelk ft
rasytea119 parašė:
Nu keista ikelk ft
galiu ikelti, bet nieko nesimatys zinokit, labai idomu vis dar tikrinu testus, bet ta uostele tai siaubas, vos pati imatau, na, as speju, kad man implantacija ivyko tik pries kelias dienas..tai ar gali testas jau rodyti?
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai