hope2 parašė:
Wow rimtai niekas nematot ant efekto? Maciau cia moteru su mazesniais vaiduokliais kurie pasitvirtino, na ziuresim
man per kompa matosi, paskutiniam teste
Ar kada pagalvojote, kiek patikimi nėštumo testai? Rinkoje yra daug prekių ženklų ir tipų testų: nuo pačių pigiausių iki itin tikslių skaitmeninių. Skaityti
visą straipsnįhope2 parašė:
Wow rimtai niekas nematot ant efekto? Maciau cia moteru su mazesniais vaiduokliais kurie pasitvirtino, na ziuresim
man per kompa matosi, paskutiniam teste
hope2 parašė:
As sakau kad matau kaip ir tu!!😃
hope2 parašė:
Man irgi 4sav😃 koks pavadinimas efekto??
hope2 parašė:
Pagal skaiciuokle rodo 4sav bet itariu kad implantacija vyksta/vyko vakar/siandien😊
Man tas efektų dėjimas, nesupykit, vaikų žaidimas.
Be efekto matosi kažkas.
Kantrybės, jei yra tai matysit plika akimi be jokių efektų, po kelių dienų.
LoveSammy parašė:
Man irgi 4sav😃 koks pavadinimas efekto??
Ačiū, kad pakomentavot, tos, kur irgi matėt. Labai tikiuosi, kad pagaliau pavyko 🙏 jei atvirai, tai matau ir plika akimi ir tai yra ryškiausi testai, kokius apskritai esu mačius per visą 'bandymo' laikotarpį, tai žiūrėsim. Atnaujinsiu kuria linkme viskas pajudėjo per artimiausias keletą dienų 🙌🙏
hope2 parašė:
Negative image app'sas
Kažkaip nepasitikeciau tuo negativu ☺️ nes kad ir matosi kažkas bet nestumo nebuvo 
hope2 parašė:
Negative image app'sas
Linkiu Jums tik ryskesniu liniju, ir kad tai Jums pasitvirtintu🥰
O del filtru ir panasiai, tai manau jeigu labai nori pamatyt tas dvi juosteles ir bandai vis per kazkur pamatyt ta antra😃
Man tai jau turbut vaidenasi ta antra juostele😞 teks laukt dar savaite arba ta kraujo tyrima daryt😀
rasiux00 parašė:
Kažkaip nepasitikeciau tuo negativu ☺️ nes kad ir matosi kažkas bet nestumo nebuvo
Supratau, turėsiu omenyje. Ačiū
rasiux00 parašė:
LoveSammy parašė:
Linkiu Jums tik ryskesniu liniju, ir kad tai Jums pasitvirtintu🥰
O del filtru ir panasiai, tai manau jeigu labai nori pamatyt tas dvi juosteles ir …
Ačiū, Jums taip pat. Nežinau, turbūt neužtaikiau, ar Jūs dėjot čia savo testus? Aš irgi galvoju kraujo daryt už poros dienų 🙏
hope2 parašė:
Ne nedejaau.. dar ne toks vaiduoklis ,kad matytusi jau labai..
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai