Jura27 parašė:
Labukas,kaip livsane juosteles?Ar dažnai meluoja?Šiandien 8-9dpo mm numatomos 20d.Šešelis išlindo po 4min,išdžiuves paryškejo labiau.Tik sunkiai per foto pagaut,pli…
Linkiu rysket🤞
Ar kada pagalvojote, kiek patikimi nėštumo testai? Rinkoje yra daug prekių ženklų ir tipų testų: nuo pačių pigiausių iki itin tikslių skaitmeninių. Skaityti
visą straipsnįJura27 parašė:
Labukas,kaip livsane juosteles?Ar dažnai meluoja?Šiandien 8-9dpo mm numatomos 20d.Šešelis išlindo po 4min,išdžiuves paryškejo labiau.Tik sunkiai per foto pagaut,pli…
Linkiu rysket🤞
Fotija parašė:
Sveiko, klausiu pirmą kartą, esu naujokė tai jei kam nesunku galite apšviesti nes aš abejoju..bet gal kitos patart ar teigiamas skaitosi?
Manau galima tyliai sveikinti
Fotija parašė:
Sveikos, klausiu pirmą kartą, esu naujokė tai jei kam nesunku galite apšviesti nes aš abejoju..bet gal kitos patars ar teigiamas skaitosi?
Aiskiai teigiamas, sveikinu😊, o tai pirma nestuma nesidaret nt?
Fotija parašė:
Sveikos, klausiu pirmą kartą, esu naujokė tai jei kam nesunku galite apšviesti nes aš abejoju..bet gal kitos patars ar teigiamas skaitosi?
Sveikinimai! ❤️
juodukeeeee parašė:
Sveikos dar karta... netikiu, bet ar jus matote? Šiandien turi prasideti mm. Išryskejo per 3min.
Linkiu ryškėti
Braskyte9 parašė:
Ka manote? Labai nustebau pamačiusi antra neryškią juostelę... jokių simptomų apart menesiniu nebuvimo.. nors jos veluoja jau visa menesi, bet pas mane dažnai nerea…
Man čia panašu į subėgimą, pakartokit kitą testą.
juodukeeeee parašė:
Sveikos dar karta... netikiu, bet ar jus matote? Šiandien turi prasideti mm. Išryskejo per 3min.
Linkiu rysketi🤞Pakartokit dar kitoki nt, nes sie buna papokstauja😉
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai