Diadema_M parašė:
o tu pati jau gaudai gandriukus?![]()
Laukime 5dpo...
Ar kada pagalvojote, kiek patikimi nėštumo testai? Rinkoje yra daug prekių ženklų ir tipų testų: nuo pačių pigiausių iki itin tikslių skaitmeninių. Skaityti
visą straipsnįDiadema_M parašė:
o tu pati jau gaudai gandriukus?![]()
Laukime 5dpo...
Gikante parašė:
Laukime 5dpo...![]()
Savaitgalį juk įkelsi vaiduokliuką? 🤭
ReDi. parašė:
Savaitgalį juk įkelsi vaiduokliuką? 🤭
Nebus tokio
nuojauta kužda, kad ne dabar dar....
teks grįžt padirbėt į darbelį🤭😄
Pries 2 menesius vis keliau cia vaiduokliuku augima.. tokia laiminga buvau, tiek prisisvajojau...
Deja, vel nesivysto nestumas. Jau antra karta 6 sav nustoja vystytis. 🥹🥹🥹 6 sav nuejau - plake sirdele. Vakar nuejau 8 sav - nieko. Viskas sustojo 6 sav su trupuciu 🥹 gavau pas genetika i santariskes, talonu toli grazu nera.. neaisku nei kiek laukt, nieko.. taip liudna 🥹
Linkiu Jums ne tik sulaukti vaiduokliuku, bet ir graziai augti visus 9 men ❤️
Kinderis2022 parašė:
Pries 2 menesius vis keliau cia vaiduokliuku augima.. tokia laiminga buvau, tiek prisisvajojau...
Užuojauta... puikiai Jus suprantu.
Laikykitės.
Kinderis2022 parašė:
Labai užjaučiu. Du kartus tai patyriau. Jei norit, parašykit asmeniškai. Papasakosiu savo istoriją ir kas padėjo.
Giru parašė:
Labas rytas.. Kaip manot ar ryškėja? Viršutinis darytas pirmadienį vakare. O apatinis šiandien ryte, neatrodo paryškėjęs.
Paryškejo 😊
Giru parašė:
Labas rytas.. Kaip manot ar ryškėja? Viršutinis darytas pirmadienį vakare. O apatinis šiandien ryte, neatrodo paryškėjęs.
Labai jau mažokai, bet žinok čia gal kaip man su rytiniu neryskėjo išvis . Aš darydavau per piet testus. Man rytinis sysius nėr koncentruotas.
Giru parašė:
Man vakare visada geriau rode nei pats rytinis
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai