hope2 parašė:
Ačiū už sveikinimus, pagaliau bandau patikėti ir susidėti mintis į galvą 🙈 dariau testus su būsimu tėčiu tai pamačius juosteles aš pradėjau verkti ir juoktis iš lai…
❤️❤️❤️
Ar kada pagalvojote, kiek patikimi nėštumo testai? Rinkoje yra daug prekių ženklų ir tipų testų: nuo pačių pigiausių iki itin tikslių skaitmeninių. Skaityti
visą straipsnįhope2 parašė:
Ačiū už sveikinimus, pagaliau bandau patikėti ir susidėti mintis į galvą 🙈 dariau testus su būsimu tėčiu tai pamačius juosteles aš pradėjau verkti ir juoktis iš lai…
❤️❤️❤️
annad parašė:
10d po IUI, aišku labai norejosi padaryt
Matau, o kaip turi but po IUi?
annad parašė:
Matosi tikrai
Raganele83 parašė:
Matau, o kaip turi but po IUi?
Turesiu penktadieni paduoti krauja, tai žiuresiu. Dar rytoj bandysiu daryti testuka
annad parašė:
Turesiu penktadieni paduoti krauja, tai žiuresiu. Dar rytoj bandysiu daryti testuka
Manau gerai čia viskas 🥰😍
annad parašė:
Linkiu rysketi🤞🙂
annad parašė:
Matau🤩
Sveikos. Ar patikimi Facelle testai. Pasidariau viena, tai vaiduoklis išlindo per pirmas minutes. Pasidariau antra vėl tas pats. Kitokio šiandien neturiu galimybes gauti 🫣 su teigiamu testu turiu pradėti vartoti prg papildomai, tai va ir nežinau ką daryti, jei čia brokas tai ar prg nepakis man kojos ? Facelle pieštukai ner manęs apgavę, su juostelem nepamenu.

6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai