Karusele parašė:
Gavau atsakymus, nezinau net ka galvoti. Pas visas tokie grazus skaiciukai, o pas mane...
Karusele parašė:
Gavau atsakymus, nezinau net ka galvoti. Pas visas tokie grazus skaiciukai, o pas mane...
Karusele parašė:
O kelinta jūsų DPO?
Pasidarykite po poros dienų ir stebėkite. Kolkas pati pradžia 🤗 Tyliai sveikinu🥰
NOAH parašė:
O kelinta jūsų DPO?
Pasidarykite po poros dienų ir stebėkite. Kolkas pati pradžia 🤗 Tyliai sveikinu🥰
Pas mane ciklas nereguliarus 27-33d, tai kada ovuliacija niekad nezinau tiksliai, pagal programele rodo 18d DPO. Tyrima dariausi pirmadieni, tai ryt uzsirasiau pakartotiniam, bus kaip tik 2 dienos praejusios. 🙏🏻❤️
Karusele parašė:
Hcg pati pradžia, bet progesteronas visiškaiii kritinis, reikia skubiai kelti..
barbytukas parašė:
Hcg pati pradžia, bet progesteronas visiškaiii kritinis, reikia skubiai kelti..
Ryt einu pas ginekologe kaip tik, tikiuosi geriausio ❤️
[email protected] parašė:
man šiandien parodė vaiduoklis ką reiškia 🤔
Galimai turėjote nesaugių lytiniu santykiu su savo vyru, ko pasekoje tyliai galima sveikinti, nes tikriausiai esate nėščia, pakartokite testą už keliu dienų, turėtų būti ryškesnis
Just12 parašė:
Galimai turėjote nesaugių lytiniu santykiu su savo vyru, ko pasekoje tyliai galima sveikinti, nes tikriausiai esate nėščia, pakartokite testą už keliu dienų, turėtų…
Puikus atsakymas 🍾
Karusele parašė:
Ryt einu pas ginekologe kaip tik, tikiuosi geriausio ❤️
Tai ar patvirtino ginekologė jums nėštumą?
sielos veidrodis parašė:
Tai ar patvirtino ginekologė jums nėštumą?
Sake pati pradzia pagal tyrimus, bet netikrino, uzrase kitai savaitei, kai hcg jau turetu buti apie 1000, sake dabar neverta, nes nieko nematys.
Israse progesterono, vit D, vakar dar pasidariau hcg antra kart, laukiu atsakymo ar dideja 🙈
Mane labiausiai jaudina, kad teplioja man ( nebega, bet wc nusisluostant visad buna ant popieriaus) jau esu visko tiek prisigalvojus..