Amore. parašė:
Mano testukai. Livsane paskutinėj nuotraukoj dariausi 29d vakare, kitus 31 d ryte (livsane ir rapipreg). Tikiuosi nemelagiai? Kaip tyčia tik antradienį kraują galiu…
Labai gražiai ryškėja ! Manau galima pasveikinti 😍
Amore. parašė:
Mano testukai. Livsane paskutinėj nuotraukoj dariausi 29d vakare, kitus 31 d ryte (livsane ir rapipreg). Tikiuosi nemelagiai? Kaip tyčia tik antradienį kraują galiu…
lunarosa parašė:
Kaip aš to tikiuosi.. 😍 bet kai tiek laiko reikia laukt to kraujo tyrimo nenorėdama prisigalvoju, o jei meluoja.. ir nervintis pradedu..
Amore. parašė:
Kaip aš to tikiuosi.. 😍 bet kai tiek laiko reikia laukt to kraujo tyrimo nenorėdama prisigalvoju, o jei meluoja.. ir nervintis pradedu..
Jus dar kart pakartokite snd testą ir bus riekę tis nesijaudink it o džiaukitės sveikinimai 🥰
Bridžiit parašė:
Kad cia kaip ir aiškupakartokite testuka dar, manau jau bus ryškesnis 🙌 sveikinu
![]()
Jo, kaip tik einu pirkt
tas neramina mane, kad man mėnesinės dar nevėluoja. Jos pas mane nėra reguliarios, bet paskutinius mėnesius ciklas buvo virs 30 dienų. Tai tik sausio 3-6 turbut turėtų man jos but tikriausiai. Nors kaip sakiau jos nera reguliarios. Ir šiaip niekada neskubėdavau darytis tų testų, o dabar labai anksti pasidariau, nes tokį spaudimą jaučiu pilvo apačioj, krutine skauda jau senokai.. kazkokia nuojauta buvo pasidaryt ta testa..
Amore. parašė:
Jo, kaip tik einu pirkttas neramina mane, kad man mėnesinės dar nevėluoja. Jos pas mane nėra reguliarios, bet paskutinius mėnesius ciklas buvo virs 30 dienų. Ta…
Sveikinimai! Linkiu ryškėti!
Melisss parašė:
Man tai pas jus grazus vaiduoklis matosi. Ir netgi sakyciau rozinis ziurint per mano telelefona .
Na kazkaip linkusi galvot kad tikrai ten isdziuvimas tuose testuose gaila neturejau kitu kad pasidaryt palyginimui bet manau but buve tikrai balta balta 🤷
Deivė Demetra parašė:
Sveikos, ar kuriai nors yra clear choise rodes vos iziurima vaiduokli, kuris nepasitvirtino?
Taip Įmeskite ft
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai