Amore. parašė:
Pasiėmiau kitos rūšies pasižiūrėt ar rodo. Tai teigiamas. Gan greit ryškėt pradėjo. Tikiuosi viskas ok bus, kai kraują paims. 🥰
Cia jau ryskiai teigiamas, sveikinu🤗
Amore. parašė:
Pasiėmiau kitos rūšies pasižiūrėt ar rodo. Tai teigiamas. Gan greit ryškėt pradėjo. Tikiuosi viskas ok bus, kai kraują paims. 🥰
Ayta parašė:
Ačiū! Kaip tik gimtadienis mano šiandien- tai gera gimtadieninė dovana, džiugios nuotaikos. Beveik metus laukėm stebuklo. :)) Nors dar kažkaip nedrasu. Laukiu vis tiek kraujo tyrimo, kad tikrai tikrai užtvirtintų.
Aneta123 parašė:
Aš tokį pat dariausi ta linija man atrodė toliau viena nuo kitos matau jums irgi nėra šalia viena kitos.. na lauksiu dar gal visgi bus teigiamas 🥰
Mano pats pirmasis padarytas testukas buvo irgi labai neryškus. Panašiai turbūt kaip jūsų. Tik aš dariausi su livsane firmos.
linkiu pradėti ryškėti. ;)
Amore. parašė:
Aw🙏😍 sveikinimai ir linkiu stipraus žirniuko🤞👣🤰
monezuikis parašė:
Aw🙏😍 sveikinimai ir linkiu stipraus žirniuko🤞👣🤰
Ačiū! 🥰🥰 pranešiu, kai gausiu atsakymus. 🙈
Amore. parašė:
Ačiū! 🥰🥰 pranešiu, kai gausiu atsakymus. 🙈
Lauksim🤞 aš trečiadienį lekiu pas ginę irgi labai laukiu, nes tada galėsiu dar ramesnė būti🙏 ramybė, poilsis, jokio streso, dabar patys geriausi vaistai mums🤰
Amore. parašė:
Ačiū! Kaip tik gimtadienis mano šiandien- tai gera gimtadieninė dovana, džiugios nuotaikos. Beveik metus laukėm stebuklo. :)) Nors dar kažkaip nedrasu. Laukiu vis t…
Sveikinimai!!!! Atrodo taip nedrąsiai džiaugiatės. Man čia jua būtų ne 'džiugios nuotaikos', o tiesiog žodžiais nenusakomas stebuklas 😁😁😁😁❤️❤️❤️
Blizgutiss parašė:
Sveikinimai!!!! Atrodo taip nedrąsiai džiaugiatės. Man čia jua būtų ne 'džiugios nuotaikos', o tiesiog žodžiais nenusakomas stebuklas 😁😁😁😁❤️❤️❤️……
Kažkaip bijau apsidžiaugt stipriai pirma laiko ir nusivilt, nes tiek ašarų būta per tą laiką kol bandėm.
ir kaip jau seniau rašiau- mėnesinės man dar nevėluoja. Anksti testai pradėjo rodyt teigiamus. Gal todėl dar 100 proc. nepasitikiu tais testais 🤣
Amore. parašė:
Kažkaip bijau apsidžiaugt stipriai pirma laiko ir nusivilt, nes tiek ašarų būta per tą laiką kol bandėm.ir kaip jau seniau rašiau- mėnesinės man dar nevėluoja. …
Viskas bus gerai, tikiu ❤️❤️❤️
Leely parašė:
Kazkaip nieko neiziuriu![]()
Lyg kz ir matosi🤔ziurint kada mm🤔man dar ryzkiau rodė,bet jau jauciu kd ateina mm😭😭😭
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai