2025.05.05 15:04 (prieš 10 mėn.)
Ermelinda parašė:
Maniškiai vos pusantrų metų skirtumu, tai dukra su manim nebendravo keletą dienų, kai mažiuką atvežiau, pradžia buvo sunki, o dabar čiauška abu. Jums kitaip, nes sk…
Kokia miela nuotrauka 🥰
Pamenu, kai man buvo 10–12 metų, tėvai pradėjo mėtyti užuominas apie pagranduką trečią vaiką (tėvai mano dar jauni buvo, 30+), gal reiktų. Pamenu, kad tikrai jiems nepritariau, turbūt irgi būčiau ilgai nekalbėjusi, jei tokia "kiaulystę" iškrėstų. Tik žymiai vėliau, jau po mamos mirties, su sese pakalbėdavom, kad būtų visai smagu, jei mūsų, vaikų, būtų buvę daugiau, 3 ar 4. Net, jei gyvenimas suaugusius vėliau išskirtų po skirtingus pasaulio kraštus, vis tiek gera jausti, kad nesi vienas po saule.
O dėl dovanėlės iš gimdymo namų irgi pamąstau. Mano beveik 4metei balionai būtų labai smagu. Nors brolio labai laukia, pasakoja, kaip jį auklės, neleis lįsti į stalčius, nupirks jam Pepsi colos skardinę (parduotuvėje pamatė 0.3 pepsi skardinę, sakė, kad broliui vėliau nupirks, nors pati net nėra ragavusi, tik tėtį matė geriant) ir pan., bet žinau, kad dar visko bus ir reiks labai stipriai laviruoti, kad nesukelčiau nereikalingo pavydo.