2025.05.05 12:05 (prieš 1 m.)
Sivija parašė:
Tikrai sutinku kas liečia skirtumą .Mano mergaitė taip laukia .Net iš savo santaupų noro nupirkti pirmąjį rūbelį .Sako,kai gims aš noriu būti jo/jos stilistė 🤣.As …
Mano didžioji kaip tik džiaugiasi gauta laisve, kad daug kur išleidžiu su draugais. Dabar toks amžius, kai su draugais smagiau, nei subtėvais. Kita vertus, dar mažei nelabai reikia pramogų, svarbiausia būti su tėvais. O didžiajai esam pažadėję išvyką į Latviją jos norimą renginį. Važiavom/važiuosim visi, tik praeitais metais į renginio vietą lydėjo tėtis, o šiais metais aš. Pvz. Praeitais metais Palangoje, kol aš mažę migdydavau viešbutyje,ji su tėčiu pramogaudavo. Vienintelis minusas, šiais metais atidėjimas tolimesnę užsienio vasaros kelionę, nes mažė nenusėdi ilgiau nei porą valandų, o mašinoj nebeužmiegą miegelio. Šiaip mes kol buvom tryse visada visose išvykose dėliodavom laiką ir pramogas, kad būtų vietų, kur mes tėvai kažką įdomaus pamatom ir dar apieškom, kas atskirai dukrai būtų įdomu.
ylatyla parašė:
o man sekasi baisiai šituo klausimu. Dukra ant manęs pyksta dėl nėštumo, vaikų nemyli, santykiai visai suprastėjo... Labai labai liūdna, pavydžiu , kam sekasi šeimo…
Pasidalinsiu savo patirtimi, kai mano didžioji sužinojo, kad laukiuosi, net iš liūdesio apsiverkė, nenorėjo sesės. Teigė, kad maži vaikai nieko gero. Tas visą nėštumą nerimavau, bet grįžus su maže ant rankų, tarsi įvyko kažkoks stebuklas. Pradėjo noriai laiką leisti, net skaičiuodami, kas daugiau laiko praleidžia su sese ji ar tėtis. Dabar ir būna visokiausių dienų, kai paprašo uždaryti kambario duris ir su sese išeiti, nes sesė viską ima, labai domisi jos daiktais arba trukdo su draugais kalbėti.
Silvija gerai sako, jei ne dėl būsimo vaiko dėl kažko papyktų, juk paaugliams nuotaikų kaita būdinga... beje vyresnėliams labiau pasisekė, nes kai jie augo, jiems dėmesio su nieko dalintis nereikėjo, o va mažiai gaus mažiau tėvų dėmesio, bet aišku kompensuos vyresnėlių dėmesys