Tori parašė:
Kaip džiaugiuosi, kad kiek man teko susidurti su daktarėmis, visos labai palaikė ir drąsino. Turėjau du nesėkmingus nėštumus per 3 metus, nei viena nepakomentavo ka…
Gal dar priklauso nuo to ir koks tas amžius yra.
Tori parašė:
Kaip džiaugiuosi, kad kiek man teko susidurti su daktarėmis, visos labai palaikė ir drąsino. Turėjau du nesėkmingus nėštumus per 3 metus, nei viena nepakomentavo ka…
Tūla parašė:
Man 43, tikrai yra kam atrodo kad Vajezau.. bet pati jaučiuosi gerai. Dabar daug kas pirmus vaikus gimdo netoli 40, tie keli meteliai nesudaro labai didelio skirtumo. O mano sutikti medikai visada tik drąsino, tas labai smagu.
September7 parašė:
Paskaicius kaip jus pastojat, ipuciat vilties 🙂🤞 man 42 bus, bet niekaip kolkas 🤷♀️
Mane irgi labai paskatino kai artimoje aplinkoje šeimos apie 40 metų sėkmingai susilaukė mažylių 🥰
Tori parašė:
Man 43, tikrai yra kam atrodo kad Vajezau.. bet pati jaučiuosi gerai. Dabar daug kas pirmus vaikus gimdo netoli 40, tie keli meteliai nesudaro labai didelio skirtum…
Man irgi 43. Apie amžių komentarų susilaukiau kai amžius buvo mažesnis. Dabar nieko nesako. Gal jau bijo. 🙄
Tūla parašė:
Man irgi 43. Apie amžių komentarų susilaukiau kai amžius buvo mažesnis. Dabar nieko nesako. Gal jau bijo. 🙄
Na ir gerai jei bijo - koks kieno reikalas 🤷🏻♀️ per jauna, per sena - aš tikiu, kad viskas būna tada, kada turi būti. Tik reikia nenuleisti rankų ir nepasiduoti. Pasaulis keičiasi, o geri pavyzdžiai mus padrąsina 🥰
Jeigu eina tokiu metu pastoti, aš gimdyciau, aš niekada nebuvau pastojus, ar persileidus, vaikucio susilaukiau ivf pagalba, gimdžiau 40 metų. Anksčiau tiesiog ivf nebuvo sėkmingi, o laikas eina ir labai greitai. Kadangi aš gyvenu užsienį, tai cia 40 m gimdyti skaitosi dar jauna😁 ir nesu girdėjus jokių replikų iš jokių daktaru.
Seku Tiktoke viena mama su dukra, dukrai 25metai pastojo. Po 2 mėn pastojo ivf pagalba jos mama buvo 58metai.
Davar dukra vėl laukiaasi antro, prieš porą dienų mačiau mamos video, kad eina vėl ivf daryti ir tikisi sėkmės, nu oktai jai 60 arba tuoi bus 60m, nes pirmam vaikučiui, nesenai metukai suėjo.
Kiek žmonių, tiek istorijų......
September7 parašė:
O ka jus darete galbut kitaip kad pavyko?
Nieko nedarėme ypatingai kitaip .Jau buvome susitaikę ,kad auginsime tik vieną dukrą ir vaikelio "nebegaminsime" ir tiesiog dovanų gavome 😍
Sivija parašė:
Nieko nedarėme ypatingai kitaip .Jau buvome susitaikę ,kad auginsime tik vieną dukrą ir vaikelio "nebegaminsime" ir tiesiog dovanų gavome 😍
Lygiai tas pats ir pas mus 😊 kai jau nieko nesitikėjome, mėgavomės tai ką turim ir tada atkeliavo dovana, kuriai jau virš metų 🥰....
Sivija parašė:
Jos mastymas per senas .Deja ,bet senesnės kartos ,kiek man dabar tenka susidurti,užduoda labai keistą klausimą : kaip jūs čia sumąstėte tokiame amžiuje .Pastoaju 4…
Man 42 m. Praktiškai visos gydytojos pasitaikė vyresnės. Nė iš vienos neišgirdau jokios, net menkiausios replikos dėl amžiaus. Nežinau, kas jų galvose sukasi, bet liežuvį suvaldo 🙂
17 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai