Syruna parašė:
Man 40 kol kas nieko🥺8 mėn planavime,buvau pastojus pavasarį , placenta atsisluoksniavo ir kol kas daugiau nepavyksta
Mes irgi planuojame,bet sudėtingai. Nes vyras važiuoja į užsienį dirbti,gryžta ir nevisada sutampa dienos🥺
Syruna parašė:
Man 40 kol kas nieko🥺8 mėn planavime,buvau pastojus pavasarį , placenta atsisluoksniavo ir kol kas daugiau nepavyksta
Mes irgi planuojame,bet sudėtingai. Nes vyras važiuoja į užsienį dirbti,gryžta ir nevisada sutampa dienos🥺
Shaltupe parašė:
Pastojau 41, gimdžiau 42. Prieš tai nėštumas 35 metų (gimdžiau 36) - su progesterono trūkumu ir išsaugotas tik su Dufastonu. Antras - nesivystantis. Ginekologės ve…
Ikvepet
Severina parašė:
Pas mus panašiai ir gi vyras užsienį važinėja🫣buvo kartą,kad lėkė iš Švedijos būtent tom dienom vaisingom namo,bet grįžus abu buvom susikauste ir nesigavo nieko 😀kai sako žmogus planuoja dievulis juokiasi 😀
Syruna parašė:
Pas mus panašiai ir gi vyras užsienį važinėja🫣buvo kartą,kad lėkė iš Švedijos būtent tom dienom vaisingom namo,bet grįžus abu buvom susikauste ir nesigavo nieko 😀ka…
❄️tikrai taip,visiškai su Jumis sutinku.
Severina parašė:
❄️tikrai taip,visiškai su Jumis sutinku.
Bet dar kažkiek turim vilties,o gal pavyks nors man jau 40 metų traukinys lėtai išvažiuoja bet daug yra sėkmingų istoriju kurios įkvepia❤️
Syruna parašė:
Bet dar kažkiek turim vilties,o gal pavyks nors man jau 40 metų traukinys lėtai išvažiuoja bet daug yra sėkmingų istoriju kurios įkvepia❤️
41 sulaukiau pirmo. Paskutinį ciklą vyras nupirko ovuliacijos testų ir pavyko pagauti.
39 gimdžiau po IVF (Kauno klinikų "gamybos" 😀).
Buvo etapas, kai labai spaudžiau ir skubinau save, vyrą, nes artėjau prie 40. Nieko nesigavo..
Tuomet kreipiaus į klinikas, ten užstrigau kelis metus, nes reikėjo gimdos polipų operacijos, kol grįžo ciklas, kol sustiprėjau.. nusprendžiau kontroliuoti tai, ką galiu kontroliuot. Išsigydžiau skrandžio pylori, išsiroviau du protinius, praėjau kursą pas psichoterapeutę, susimažinau darbo krūvį.. Ir atėjo laikas hormonams, įkėlimui, išnešiojimui. Nėštumo metu teko priėmime būti. Bet irgi viską ramiai. Supratau, kad nebepadirbsiu pilnu krūviu, teko ir nedarbingumą imti. Aišku, minusas yra maža motiystės išmoka 😀 Tačiau net neketinu po 1 ar 2 metų grįžti darban. Grįšiu po 2,8mėn Norisi pasidžiaugti pirmagime. Labai gerai, kad galėsiu išsiimti II pakopą ir nejausti finansinio streso.
Rekomenduoju, jei nesigauna pastoti, kreiptis į gydytojus. Dažnai užtenka hormonų iš kraujo ir spermogramos. 🩷
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai