Kaip keista skaityti, kad pas kažką viskas pasikeitė kardinaliai.. Pas mus tai realiai pasikeitė tik tai, kad aš pastojau ir myliukai būna labai retai, nes man skauda kažkodėl. Bet vyras tik retą kartą numeta frazę "aš pamiršiu greit kaip ten atrodo" 😁 bet ir tai tik tuomet, kai viskas vyksta juoko forma, nors puikiai suprantu, kad ta frazė nėra tik juokas. Na, ir kartais lepteli, kad aš visai nenoriu bučiuotis.. O, kad ir kaip aš to norėčiau, negaliu dėl pykinimo, tai bučkiai pas mus tik pakštelėjimas atsisveikinant, kai kažkuris vienas išeinam iš namų ilgesniam laikui. Bet jis mato, kad aš nuolat esu budinčiam režime, kad nevemt, net dantų išsivalyt kaip normalus žmogus negaliu. Tai tiek ir tėra tų vadinamų nesutarimų. Žinau, kad jam sunku, suprantu, bet matau, kad ir jis mane supranta. O šiaip gana dažnai veikiam kažką kartu, gal net per dažnai 🙈 gal dėl to ir santykiai kitokie.. Tiesa, jis dirba pamainomis, tai ir išeiginių turi daugiau, o kai aš dabar namie, tai kai abiem laisva, tai ir išnaudojam tą laiką maksimaliai.. Tiesa, kai ko atsisakiau, pvz, mes abu šokam liaudiškus šokius vienam kolektyve, bet aš pastojus "išėjau atostogų", nes pykinant sukti valsą ar polką būtų nekas 😁 atsisakiau žvejybos, nors abu mėgstam pažvejot ir pasivaržyt kas daugiau pagaus. Bet aš bijau erkių, tai dabar vyras važiuoja vienas, arba nevažiuoja visai ir pasiūlo man kažką, ką galima būtų kartu nuveikt.
Tai man taip keista, kad gali būti kitaip, net sunku ką ir patart.. Tiesa, visi rūbeliai, daikteliai tai jam mano silpnybė, jam visko atrodo per daug, o parodžius ka nupirkau, kai buvau be jo teišgirstu, "bus gerai". Bet to nesureikšminu, gerai, tai gerai..
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus