Keramika parašė:
Esu tik ką po pasimatymo su mažiuku 😍 sveriam apie 1400 g, viskas gerai. Pasidarėm 3D echoskopą. Mažylis jau nusileidęs galva žemyn. 🙃
Sveikinimai🌹
Keramika parašė:
Esu tik ką po pasimatymo su mažiuku 😍 sveriam apie 1400 g, viskas gerai. Pasidarėm 3D echoskopą. Mažylis jau nusileidęs galva žemyn. 🙃
Sveikinimai🌹
Drugele123 parašė:
O jums stiprus skausmai buvo? Slapimo tyrimus darete? Uzsiregistravau pas gydytoja rytoj, leksiu pasiziureti. Baisu laukti, nors regis pojuciai nestiprus bet nezina…
Man ir pries pastojant karts nuo karto uzeidavo pusles uzdegimas, tai tik pastojus ir pagerus tuos antibiotikus isgyde iki pat siol nebeturiu to uzdegimo... tai bent jau mano atveju, eme slapima ir rado bakterija, nuo kurios ir skyre antibiotikus.
O koks buvo skausmas tikrai nepamenu, tai buvo pries 7 metus 🙈🤗
Keramika parašė:
Sveikinu! Didelis jau 😍
Keramika parašė:
Wow kaip faina, jau svoris rimtas, ne mūsų keli šimtai gramų
Keramika parašė:
Sveikinimai, mano 30+2 ir kito 30+3 d buvo 1610g +-240 ir 1570 g +-230g tai jaučiu ir šitas kažkoks gigantas užaugs 😃
Ačiū, mergaitės. Laimės iki debesų, kad viskas gerai 😍
Spaliuxe parašė:
Wow kaip faina, jau svoris rimtas, ne mūsų keli šimtai gramų![]()
Man prieš 4 savaites buvo 780 g. Paaugo stipriai 😍
Krown parašė:
Sveikinimai, mano 30+2 ir kito 30+3 d buvo 1610g +-240 ir 1570 g +-230g tai jaučiu ir šitas kažkoks gigantas užaugs 😃
Man šiandien 30+1 sveria 1400 +- 210. Gydytoja sakė, iš smulkesnių bus ir tikrai ne Sabonis 😁
Labas visoms
šiandien buvo paskutinis vizitas pas vaisingumo specialiata. Ir keista ir liudna
pas endokrinologa užrašė rugpjūčio 19.gavau atsakymus ir šiek tiek nustebau. Tth 0.57 o ATPO 36 nors norma 5.6🙄cia kazin nestumo metu taip pakyla? geriu po 0.25 tiroksono kasdien pries IVF buvo 2. 7 tth.ačiū jei kas esat susidure
Drugele123 parašė:
Merginos, ar buvo kuriai nestumo metu uzklupes slapimo pusles uzdegimas? Man 11 sav, kelias dienas lyg jauciu pusle, toki kaip tempima, skausmo nera, bet jau neramu…
Pas mane buvo 11sav pusles uzdegimus 5d antiobiotikus geriau
Drugele123 parašė:
O jus darete paprasta tyrima slapimo, ar slapimo paselio? Abu esu pridavusi, nes ju reikia nestumo iskaitai, tik dar laukiu atsakymu. Taip sutapo. Tai kai gausiu at…
E coli tai pasėlio metu nustatė, tai paskui ir gėriau spanguoles, o kai buvo negerumas užėjęs tai dariausi paprastą šlapimą, nes uždegimą jis rodytų. Nepadauginkit ir spanguolių
Geriau vis tiek su gydytoju tartis. Jeigu geriate kažkokį spanguolių preparatą, žiūrėkite sudėtį, nes reikia, kad būtų grynos spanguolės, nebūtų jokių kitų priedų. Bent iš savo patirties galiu pasakyti, kad tuo metu buvo sudėtinga tokių rasti, nes visur beveik buvo dar ko nors
Gal dabar yra, tai tik dėmesį atkreipti norėjau
Vaistus tikrai gali paskirti ir šeimos gydytoja.
ZivileD parašė:
E coli tai pasėlio metu nustatė, tai paskui ir gėriau spanguoles, o kai buvo negerumas užėjęs tai dariausi paprastą šlapimą, nes uždegimą jis rodytų. Nepadauginkit …
Na siandien einu pas ginekologe, tai ziuresim. Bet slapimo tyr ats dar neturiu tai idomu ar be ju ji gales ka pasakyt. Na del spanguoliu, tai toki sirupa patare vaistinej UDELYN URINAL. Ten tik spanguoles, nes as sakiau apie nestuma ir kitu preparatu neleido tik sita. Zinoma cia tik toks profilaktinis ne ta kad gydantis stipriau bet blogiau nebus. Siandien jau nemalonus pojuciai atrodo apmazejo bet vistiek jauciu toki maudima ir tas labai neramina mane.
6 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai