ievyte221 parašė:
Ovuliacija jausdavau 13-15CDDabar jau 20CD ir nieko 🤭
HCG pradeda gamintis kai isitvirtina vaisius,o tai gali ivikt 6-14 DPO,tai gal dar neisitvirtines leliukas pas jus
Pirmieji nėštumo požymiai (simptomai) gali pasirodyti jau 2-3 savaitę po nesaugaus sekso (t.y. apie 4-6 nėštumo savaitę). Skaityti
visą straipsnįievyte221 parašė:
Ovuliacija jausdavau 13-15CDDabar jau 20CD ir nieko 🤭
HCG pradeda gamintis kai isitvirtina vaisius,o tai gali ivikt 6-14 DPO,tai gal dar neisitvirtines leliukas pas jus
Ayta parašė:
Nu nzn pasibandykit nt del sventos ramybes, o gal tiesiog sustreikavo si menesi ov🤔
Katik isejus is tualeto ir labai sunerimau.. Pradejo teplioti.. Rudai lyg ir kraujuko yra..🤭
ievyte221 parašė:
Katik isejus is tualeto ir labai sunerimau.. Pradejo teplioti.. Rudai lyg ir kraujuko yra..🤭
Nu tai gal pramus mm, gal stresavot ir susivelino
Ayta parašė:
Nu tai gal pramus mm, gal stresavot ir susivelino
mano mm turetu but beveik uz 2 sav tai nemanau..
ievyte221 parašė:
Net nzn pasibandykit nt gal, nu visko nuna su tais ciklais, kartais ima ir sukvailioja organizmas🤔
ievyte221 parašė:
gal implantacinis. stebekit kaip ryt bus. jei vienadienis momentinis tepimas galima ir implantacinis. arba kitom per ov buna patepa
Mona36 parašė:
Man šį ciklą per ov buvo geras lašas kraujo šviežio. Pirmą kartą man taip. Išvakarėse taip maude gimdą o kitą diena vakare kraujas vienkartinis pasirodė.…
Būna taip, ypač jeigu vėlesnė ov. Neišsigąskite.
Sveikos🙋♀️ ciklas n metų nereguliarus, nors paskutinius 4mėn buvo lygiai po 35 dienas. Šiandien 41 diena, mm vis dar nėra, jau kelias dienas dažniau lakstau į tualetą ir noriu miego nuo ryto iki vakaro 😁 vakar visą dieną maudė pilvą lyg prieš mm, šiandien ryte atsikėliau su laabai jautria krūtine. Kaip manot, testuką jau verta pirkti ar dar anksti? Planuojam pirmąjį, tad viskas nauja🤗
Gerutiene parašė:
Sveikos🙋♀️ ciklas n metų nereguliarus, nors paskutinius 4mėn buvo lygiai po 35 dienas. Šiandien 41 diena, mm vis dar nėra, jau kelias dienas dažniau lakstau į tual…
Jau galit, man jau rode tokiu laiku 🙈
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai