Luna13 parašė:
Gal galite papasakot plačiau apie savo atvejį, t.y.pastojimą 7cd? Esu mačiusi ir daugiau atvejų, kai ilgai nepastojančios pastojo būtent pabandžiusios iškart po mm …
Visko būna, net kita kart gyditojai negali paaiškinti, aš išvis nesuprantu kaip pastojau, net gyditojai nustebo oho sakė oho dar ir taip būna..... O buvo taip kad turiu endometrioze, prie to pačio aišku anemija nes kraujavimas stiprus, arba išvis dingdavo mėnesinės, nebuvo ovuliacijos, pastoti negalėjau, gine siunte pradžioj laparaskopijai dėl endonetriozes o po to visą kitą, bet aš tai ir ne nuvaževau išsikirėm su draugu aš išvaževau į užsienį ir taip viskas ir liko, kažkaip jau nebeaktuolu man buvo čia kažką daryti iki to laiko vienintelis gydimas buvo dufastona gerdavau dingus menesinem arba atsiradus cistom ir folio ir fsio . Nu ir žodžiu 4 mėn pabuvus uždieni sugalvojau grįžti, susitikau su senu pažystamu prasidėjo romanas ir aš jam tiesiai šviesiai pasakiau aš negaliu pastoti nes prieš tai su dviem draugais taip ir išsiskyriau ilgai ne pastojau pykčiai, ašaros ir finito, galvoju dar kart neištversiu, viskas jokių planavimu, nk gyvensiu be vaikų nu ką daryt nesiruošiu savęs kankinti daugiau. Na ir ką jis sako ok aš ir nenoriu vaikų, man gerai ir taip nu va galvoju radau žmogų kuris manęs nekankins kad nepastoju gyvensim bohemiškai, mėnesinių nebuvo nuo rugpjūčio o ir rugpjūtį buvo tepluojimas, net nesukau galvos galvoju nu jai trečią mėn nebus eisiu pas gine dufastona, lapkričio mėn maude šonus kaip per mm kad jau jau turėtų ateit, nei bloga nk nebuvo visi mm požymiai galvoju nu jau dabar kaip susirgusių tai greitąją reiks kviestis, bet draugas priklolino tai gal laukies eik tu sakau negali būti (su pirmu veikinu 3 metai nepastojau su kitu metai) ir žodžiu turėjom varyt i klubą buvo helovinas o aš laimėjau bilietus i vakarėlį, bet aš tokį nuovargį jaučiau ai sekau davai niekur ne varom, nuvarem i parduotuve ai sakau davai ant bajario testą pasidarysiu ir pasidariau tai šokas buvo teigiamas testas ir toks ryškus net raudonas, galvoju nu netikiu kol pas gyditoja ne nueisiu netikiu, tai buvo savaitgalis tik pirmadienį pakliuvau pas šeimos gyd. Tai kadangi pasakiau kad net nzn kada tiksliai buvo paskutinės mm nes kai išsiskyriau su draugu nustojau žymėti, ir kad skauda kaip per mm pilvą man tai nusiuntė extra padarė sako 6 savaites nėštumas labai tvirtai įsikibęs zirniukas o skausmas dėl laisvo skysčio už gimdos kuris liko po į plantacijos, bet stebuklas mano nėštumas išvis buvo ir yra iki dabar man. Išnešiojau termino diena išvariau gimdyti. Tai va pastojau per pirma mėnesį draugystės, kai susitaikiau su mintim kad neturėsiu vaikų, su vyru nebegyvenam kartu bet turiu nuostabu sūnų mano stebuklelis❤️ tikiuosi greit sulaukti ir dar vieno 🙏