2022.03.24 19:25 (prieš 4 m.)
annad parašė:
Sutinku su jusu zodziais👍
As vyrui irgi sakau reikia važiuoti pailseti, bet irgi reikia zinoti kada turi but…
O kiek jūs planavot iki kol užkibo? 💜 labai ačiū kad taip gražiai man rašot 💜visos čia mes šaunuolės iš tiesų.. kartais paskaitau tokių patirčių kad eina sau, ir viską moterys iškenčia, susidėlioja ir planuoja toliau..
laubur parašė:
Ei ei ei nosytę aukšyn ❤️ kas čia per mintys?greit arbatos pasidarot,sokaldo prie jos,ir vien tik teigiamos emocijos. Na nepasiseks ši ciklą,ateis sekantis sėkmin…
Laubur , apkabinu!!! 💜 būtinai pasitrinsiu , gal ateis tas sėkmingasis ciklas 🙈 o kaip jūs?
Ilju_ parašė:
Tikrai taip kiekvienai tas laukimo ir planavimo laikas kitaip suprantamas, o ypač suprantu kurios laukia pirmojo savo vaikučio. O aš savęs nesuprantu su kitais plan…
Dar gal anksti jūsų ovuliacijai.. man dar irgi teks palūkėt iki jos. Šiandien 9 cd. O ov užgaudau pastaruoju metu 16-17cd. Tai gal tikrai kad nesijausti blogai reikoa nieko nesekti. Bet aš vis tiek po to pasamonėj skaičiuojuos viską, ramiai neišeina.
Sensacija parašė:
Tikrai taip. Man turejo buti pirmagimis. Deja... As pastebejau kad daug kam tas OV sekimas testais kazkaip neigiamai veikia emocine busena. Uzprogramuoja kazkokiam …
Ir aš laukiu pirmojo savo vaikučio. O kai jau jums svajonė atrodo ranka pasiekiama, ir vat. Negailestingai viskas. 😔 bet jūs labai stipri!💜💜💜
secret996 parašė:
O man kažkaip atrodė, todėl, kad neseku nesiseka, nors ir suprantu, kad mano atveju to ne per labiausiai reikia. Bet šį mėnesį užsiemu ir psichologiškai atrodo, kad…
Aš kelis mėnesius nesekiau, o poto irgi pradėjau sekti. Gal emociškai ir kerta tas didelis skaičiavimas.🤫 bandėme mes conveice, išnaudojom visą tutelę bet nepadėjo. Bet mačiau patirčių,kad kitoms padeda!