Mypa parašė:
Labas, ar naudojat kas Maria? Ar meto seselius? Nes as aisku vel kazka matau 😁pirma kart bandau sita Nt nes jau nebezinau ka pirkt
nesu bandzius, bet jusu atveju as matau kazka😁😁😁
Mypa parašė:
Labas, ar naudojat kas Maria? Ar meto seselius? Nes as aisku vel kazka matau 😁pirma kart bandau sita Nt nes jau nebezinau ka pirkt
Nino parašė:
Labukas merginos. Iškilo man toks klausimas. Balandžio 8 prasidėjo persileidimas, 7+4 savaitės , buvo nustatytas nesivystantis nėštumas 6 savaičių. Bet jau ryt 2 sa…
Man buvo jok po vieno nėštumo kraujavau gan ilgai, tai ką ėjau tikrintis ir pasirodo pats savaime neišsivalė teko daryt valymą. Po to dar kokią savaitę ir baigės. Ai bėje ir kvapas kažkoks buvo tada pakitęs, ir jaučiau jok kažkas čia netaip.
kaktuse90 parašė:
Skaiciau med straipsniu anglu kalba, kad nenusisnekeciau, pabandysiu atrasti Ir ikelti nuoroda. Taip pat noreciau paklausti kokia programele naudojate? Pora paband…
Aš jau daug metų naudoju Flo programėlę. Sąžiningai žymint požymius, paprognozuoja neblogai, bet vis tiek tik preliminariai. Geriausia pačiai stebėti kūno pojūčius, pokyčius, juos fiksuot, o paskui labai gerai pasimato tie patys ciklo dėsningumai 🙂
cheere23 parašė:
Dar kitas. As kiekviena menesi matau tai jau nelabai pasitikiu savim nei testais 😄
Mypa parašė:
Dar kitas. As kiekviena menesi matau tai jau nelabai pasitikiu savim nei testais 😄
Matau o kaip slapi atrode nes gali but isdziuvimas
Ingius68 parašė:
Matau o kaip slapi atrode nes gali but isdziuvimas
Slapiu nefotkinau, cia po 5-7min
Kitikat parašė:
Man buvo jok po vieno nėštumo kraujavau gan ilgai, tai ką ėjau tikrintis ir pasirodo pats savaime neišsivalė teko daryt valymą. Po to dar kokią savaitę ir baigės. A…
Praeitą savaitę buvau priimamajame tai gemaliukas dar buvo gimdoje. Sakė turėtų issivalyti. Mano ginekologė liepė stebėti save.Bet jau taip norėtųsi , kad baigtųsi viskas ir galėčiau judėti į priekį. Sakiau jai per šį savaitgalį nesibaigs prašysiu pakartotinos apžiūros. Dar tikėjaus stebuklo,bet sakė tikrai nebus.
Nino parašė:
Labukas merginos. Iškilo man toks klausimas. Balandžio 8 prasidėjo persileidimas, 7+4 savaitės , buvo nustatytas nesivystantis nėštumas 6 savaičių. Bet jau ryt 2 sa…
Sveika, man nutrūko 6 sav., kraujavau 2 savaites, o trečią tiesiog patepliojo kol išvalė viskas iki galo. O požymių nebejaučiau po savaitės, atleido krūtinę. Testo net nebesidariau, kai nuėjau pas ginekologę sakė viskas jau išsivalė.
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/planuojame-2022-metu-zirniukus-10