Saulyza01 parašė:
Sveikinimai❤️ ryskekit❤️
Ačiū ❤️ dar kažkaip netikiu, noriu ryškesnį pamatyt 😁
Saulyza01 parašė:
Sveikinimai❤️ ryskekit❤️
Ačiū ❤️ dar kažkaip netikiu, noriu ryškesnį pamatyt 😁
Burundukas9 parašė:
Man karšta pačiai kaip tik, bet šiaip man visada šalta 😃 vyras vakar irgi pastebėjo,sako kokia tu karšta... dabar temp 37.1
As turiu namuose easy at home bet ir tie netinka, nusipirkau juosteles ir srovini is cc .. 😅 labai sunku patiket ypac kai nei echo ner nei ka, ir kad visa gyvenima apie tai svajojai, ir dabar yra 🥹😅🤭
Maniosime parašė:
Jei simptomų nėra tai būna net negydo, aš gydausi dėl to kad turėjau nesivystantį ir biocheminį, taip pat dirgina šlapimo pūslę pastoviai, šiandien dar va ginė pask…
aš prieš pusmetį turėjau biocheminį ir turiu nuolat pasikartojančią pienligę. Tad labai gali būti, kad tai susiję.. iš tikro net džiaugčiausi, kad būtų susiję, nes tada vadinas galiu išsigydyt 🙂 aišku gaila, šitam ciklui dėjau daug vilčių 😅 bet grįšim su treksmu 😀
Dabar galvoju iki skambučio su gine, pasidaryt tą antibiotikų atsparumo tyrimą, kad iš karto tikslingai galėtų paskirt.
Negaliu, kaip man patinka TD 😅 ne tik supratimą ir palaikymą čia randi, bet ir daug geru patarimų, žinių 😊
Laukiugandro parašė:
As turiu namuose easy at home bet ir tie netinka, nusipirkau juosteles ir srovini is cc .. 😅 labai sunku patiket ypac kai nei echo ner nei ka, ir kad visa gyvenima …
As radau viena juostele cc 😃 ir galvoju ar daryt ryt ryte ar ne. 😂
Burundukas9 parašė:
Apatinis dar dziusta. 😃 nu blemba, vadinasi pirmas ne brokas 😃
aš irgi matau ❤️ nors man dažniausiai sunkiai su tais vaiduokliais 😅 dažniau nematau, kai kitos jau mato. Linkiu ryškėt 🙏
Gervė parašė:
aš irgi matau ❤️ nors man dažniausiai sunkiai su tais vaiduokliais 😅 dažniau nematau, kai kitos jau mato. Linkiu ryškėt 🙏
Eina sau. Ačiū.😍🤭 kaip keista! 🤭🤭🤭
Burundukas9 parašė:
As radau viena juostele cc 😃 ir galvoju ar daryt ryt ryte ar ne. 😂
Butinai daryk!!! Ir cia kelk!!
Lainė123 parašė:
Mano ov testai, tai su žiburiu nerasi juostelės 😀 nu dar dvi dienos liko
Nu lauksim lauksim db tavo vaiduokliu po geru poros sav 🤗
Laukiugandro parašė:
Nu lauksim lauksim db tavo vaiduokliu po geru poros sav 🤗
Visai nenoriu tų ov testų, darausi tik dėl PRG tyrimo 😀 bet ir jausmo jokio, kad ov artėtų 😀 keista, nes ana ov labai stipriai jautėsi, na, bet dar anksti spręsti 😀
2 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai