Ryto akimirka parašė:
Panašu į vertigo.
Oi čia mano dźiaugsmas...nekenčiu to svaigimo 🥶
Ryto akimirka parašė:
Panašu į vertigo.
Oi čia mano dźiaugsmas...nekenčiu to svaigimo 🥶
Burundukas9 parašė:
Apatinis dar dziusta. 😃 nu blemba, vadinasi pirmas ne brokas 😃
Ryskekit🥹🤍🤞
Laukiugandro parašė:
Ryskekit🥹🤍🤞
Aciu, labai laukiu ryskejimo 😍 ir man atrodo jus raset apie pakilusia kuno temp, man taip karsta siandien, kad wow.. matuojuos temp 😅
Rožyte24 parašė:
Iš jūsų testukus matosi kad 10 dpo neigiami arba nei žiūriu o jau 11 dpo teigiami taigi merginos dar ne viskas prarasta jei nesusirgom![]()
Burundukas9 parašė:
Aciu, labai laukiu ryskejimo 😍 ir man atrodo jus raset apie pakilusia kuno temp, man taip karsta siandien, kad wow.. matuojuos temp 😅
Man jau kokias 3-4dienas 37.4 temp ir visa karsta esu, grynai jausmas kaip sirgciau, salta paciai, kakta karsta😅 jus tikrai laukiates ❤️❤️
Laukiugandro parašė:
10dpo matosi labaaai silpna juostele , tik neina nufotkint😊
Labai panašu į mano šiandienos 🤭 irgi sunkiai nufotkint. Eina sau. Tikiuos bus ryškiau. Tik nežinau ar ryt vel tikrintis ar poryt
Sveikos merginos, noriu jūsų patarimo. Turėjau vasario mėnesį nesivystantį nėštumą, po to ciklas kuris trunka 29d grįžo reguliarus. Nuo kovo mėn bandėm pastoti tik du mėnesius, gegužę ir liepą, dabar apsilankius pas ginekologę ji pasiūlė nuo 16cd vartoti progesteroną geriamą 100mg vien tam nes neva jos "neblogai padidina pastojimo šansus". Progesteroną nusipirkau, tik dvejoju ar jis tikrai toks nekaltas ir jeigu jo netrūksta ar vis tiek bandyti ir vartoti? Gydytoja kompetetinga, turi virš 200 teigiamų atsiliepimų internete, tai net nežinau, kaip jūs darytumėt?
Burundukas9 parašė:
Labai panašu į mano šiandienos 🤭 irgi sunkiai nufotkint. Eina sau. Tikiuos bus ryškiau. Tik nežinau ar ryt vel tikrintis ar poryt
Jau spreskit pagal savo kantrybe😅 as variau ir ryte ir vakare ir kartais per pietus nes negalejau patiketi😅 visdar netikiu ir einu db i norfa pirkti CC testu 😂😂
Laukiugandro parašė:
Man jau kokias 3-4dienas 37.4 temp ir visa karsta esu, grynai jausmas kaip sirgciau, salta paciai, kakta karsta😅 jus tikrai laukiates ❤️❤️
Man karšta pačiai kaip tik, bet šiaip man visada šalta 😃 vyras vakar irgi pastebėjo,sako kokia tu karšta... dabar temp 37.1
Laukiugandro parašė:
Jau spreskit pagal savo kantrybe😅 as variau ir ryte ir vakare ir kartais per pietus nes negalejau patiketi😅 visdar netikiu ir einu db i norfa pirkti CC testu 😂😂…
Ner kantrybes daug... 😂 turiu paskutini livsane testa ir nezinau kada atsius kitus 🫣 negi irgi reiks pirkt kokius rasiu 😅 as irgi dar netikiu
Burundukas9 parašė:
Apatinis dar dziusta. 😃 nu blemba, vadinasi pirmas ne brokas 😃
Sveikinimai❤️ ryskekit❤️
14 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai