Happy_days parašė:
Jei su vyru myliuka turejot ir jis tavyje baige, tai gali ir nuo ju buti kaip kb isskyros. Man taip buvo😊
tai žinau, todėl ir svarstau kaip kas, nes ov turi būt ryt, tai gali būt abu variantai
Happy_days parašė:
Jei su vyru myliuka turejot ir jis tavyje baige, tai gali ir nuo ju buti kaip kb isskyros. Man taip buvo😊
tai žinau, todėl ir svarstau kaip kas, nes ov turi būt ryt, tai gali būt abu variantai
FoxLady parašė:
100 proc man atitinka, nes mm pirma diena buvo 08 01
Lainė123 parašė:
Man jau prasidėjęs, bet ov 14-15d, tai bus matyt, gal nauji vit kažką pakeitė 🧐
Pas mane turėtų būti apie 19 dieną, bet bijau kad užvėluos. Pas mane ilgokas ciklas, ir ne visai reguliarus. Nusipirkau vitaminų INOFOLIC, jų sudėtis panaši į CB. Galvoju gert nuo cd 1 ar kai gausiu, dar prieš ov 🤔
Burundukas9 parašė:
Labas rytas, sakėt daryt ir dar įkelt... 😃 radau viena cc testuka dar, tai va su rytiniu šlapimu.
Puikiai paryškėjo, sveikinu labai jus
Lainė123 parašė:
man tai vakar ov testas buvo visiškai baltas, vakar buvo myliukas, bet ryte tokį šlapumą jaučiau, ryte nuėjus į wc, lyg kb buvo, tai dabar jau nesuprasi, testą dary…
Aišku būna. Vissip būna, tikrai ne tik dieną
MamaBloom parašė:
Labas rytas!
Vakar vakare 8dpo dariausi testą-baltas. Bet daug arbūzo valgiau, dažnai į wc laks…
Sveikinu
Lainė123 parašė:
100 proc man atitinka, nes mm pirma diena buvo 08 01![]()
O man 100 proc neatitinka, o mm diena irgi buvo 08.01
kaip viskas skirtingai
MamaBloom parašė:
Labas rytas!
Vakar vakare 8dpo dariausi testą-baltas. Bet daug arbūzo valgiau, dažnai į wc laks…
Bet pas jus čia ovuliacijos testas
MamaBloom parašė:
Labas rytas!
Bet čia LH testas ne HCG
Labas rytas, jau 5 dienas vėluoja mėnesinės, nors visad kaip laikrodukas. Testai neigiami... Taip norisi tikėti, kad o gal nerodo, gal čia tikrai kažkas vyskta, tik lėtai tas hcg kyla ir pan. Nu kaip erzina, atrodo ir stresų kažkokių neturėjau, tiesiog va toks jausmas nori organizmas paerzint ir tampo nervus
Giedrė. parašė:
Pas mane turėtų būti apie 19 dieną, bet bijau kad užvėluos. Pas mane ilgokas ciklas, ir ne visai reguliarus. Nusipirkau vitaminų INOFOLIC, jų sudėtis panaši į CB. G…
pradėkite gerti vitaminus iškart, kiek žinau visiems tokiems vit nereikia konkrečios dienos pradėjimui
Burundukas9 parašė:
Labas rytas, sakėt daryt ir dar įkelt... 😃 radau viena cc testuka dar, tai va su rytiniu šlapimu.
Gražus vaiduoklis 😊
Giedrė. parašė:
Pas mane turėtų būti apie 19 dieną, bet bijau kad užvėluos. Pas mane ilgokas ciklas, ir ne visai reguliarus. Nusipirkau vitaminų INOFOLIC, jų sudėtis panaši į CB. G…
tai gal ir pasikeis pas mane, bet turėtų būt ryt ov
nors kai testas vakar neigiamas, tai netikiu, nes ir jokių pilvo tempimų ar pan, na šiandien dar testuosiuos ir žiūrėsim, labai svarbu pagauti man, kad pgr pasidaryt
7 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai