Burundukas9 parašė:
Labas rytas, sakėt daryt ir dar įkelt... 😃 radau viena cc testuka dar, tai va su rytiniu šlapimu.
Nu jau tikrai galima sveikint, abejoniu tikrai nebera 🥰
Dabar tik sekmingai iki galo 🥰
Burundukas9 parašė:
Labas rytas, sakėt daryt ir dar įkelt... 😃 radau viena cc testuka dar, tai va su rytiniu šlapimu.
Burundukas9 parašė:
Sveikinimai🫶🫶
Burundukas9 parašė:
Sveikinimai.
Bet dar su kokiu kitu pakartokite, nes merginos forume apie cc dalinosi, kad būna meta vaiduokliukus.
Bet tikiuosi,kad viskas Jums bus gerai.
Ryškėkit.🙂
Burundukas9 parašė:
Gražus 🥰 nors mano patirtis su cc nekokia ,bet mačiau ir vakarykščiam vaiduokliuką ten lyg kitoks testas buvo, tai verčia tikėti 😇 Linkiu ryškėti 🩷
KristiMM parašė:
Sveikinimai.
Bet dar su kokiu kitu pakartokite, nes merginos forume apie cc dalinosi, kad būna …
Aš vakar dariau du livsane ir irgi yra. 😁 Čia vakarykščiai su dieniniu šlapimu.
O šiandieninis cc iskart matesi, aš pati buvau su cc pagavus netikra juostele dziuvimo, ji buvo plona. O ši plati ir rožinė. 😍
BusKaipBus11 parašė:
Ačiū, dabar atrodo noris ryškiau. 🤭 Man šiandien tik 9dpo. Tai pirmus vaiduokliukus pagavau 8dpo vakar. Wow kaip anksti 😁
Burundukas9 parašė:
Ačiū, dabar atrodo noris ryškiau. 🤭 Man šiandien tik 9dpo. Tai pirmus vaiduokliukus pagavau 8dpo vakar. Wow kaip anksti 😁
sveikinimai
Burundukas9 parašė:
Aš vakar dariau du livsane ir irgi yra. 😁 Čia vakarykščiai su dieniniu šlapimu.
Na tuomet kaip ir viskas pasakyta, ryškėkit.🙂
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai