RauDonoji parašė:
Kur BKT matuotojos, atsiliepkit😀
Mano bkt pokštus krečia, siand 8dpo, nors ir geriu prg
Mano toks buvo per sekminga cikla ☺️🤞
RauDonoji parašė:
Rožynė parašė:
Man ir praeita cikla su biocheminiu buvo toks kritimas, tik pakilo iskart aukštai , sikart nelabai pakilo. Tai gemini sako, jog mano kunas su tokiu kritimu padeda nestumo parasa😀 nes is 5 ciklų matavimo toks kritimas buvo tik ta cikla kai pastojau, visi nesekmingi buvo stabilus
RauDonoji parašė:
Man ir praeita cikla su biocheminiu buvo toks kritimas, tik pakilo iskart aukštai , sikart nelabai pakilo. Tai gemini sako, jog mano kunas su tokiu kritimu padeda n…
O man ir kilo kaip pas jus po truputi ne iskart , nors irgi vartojau pgr ;) tegu sis buna sėkmingas 🤞❤️✨
RauDonoji parašė:
Labas rytas, paskutines 2-3 miegas prastas, nežinau ar dėl pilnaties ar ko.. bet bkt pakrito, šiandien 12dpo🥹 pasidariau testą- iškart nieko nerodė, o paskui pamiršau pažiūrėti, palikau ir išlėkiau į darbą🤦♀️
RauDonoji parašė:
Ar nebandet daryts dar nt? 8 dpo jau gali islyst koks neryskus vaiduokliukas 😊 tas temperatūros kilimas po nukritimo geras zenklas kiek zinau😃
Svajokle321 parašė:
Ar nebandet daryts dar nt? 8 dpo jau gali islyst koks neryskus vaiduokliukas 😊 tas temperatūros kilimas po nukritimo geras zenklas kiek zinau😃
Bandžiau, tuščias☺️ man ankščiausiai ir dažniausiai 10dpo parodo😁
Gerai kai turi ką palyginti, bet irgi vilties suteikimas, jei šis grafikas nepasitvirtins tai sakiau nebematuosiu😀 va tarkim nesekmingo ciklo grafikas ir su kritimu sekmingo, nors ir biocheminis, kritimas 5dpo, vaiduokli pamaciau 10dpo, aisku ne implantacinis buvo, bet vistiek kazkoks reagavimas i galima nestuma, tai sio ciklo grafikas atrodo identiskai, jei ryt pakils dar. Ir temperaturu kritimai labai identiski, abu krito iki 36.50

Labas!
Pastebime, kad vis kyla nesutarimų ir yra dėliojamos vėliavos ant jau „prisiplanavusių“, t.y. pastojusių narių žinučių. Suprantama, kad planuojančioms tai nėra aktualu, bet suprantama ir tai, kad į atitinkamas mėnesių grupes jungtis vos gavus teigiamą nėštumo testą nesinori...
Gal verta sukurti atskirą grupę, pavyzdžiui, „Ankstyvas nėštumas: pokalbių grupė“ ar pan.? Tada galėtume ir apsibrėžti taisyklę, kad čia pasidžiaugiame teigiamu testu ir toliau bendrauti keliamės į šią „tarpinę“ grupę, o vėliau išsibėgiojame į atitinkamas mėnesių grupes?
Kaip jūs galvojate?
Man rodos ir aš jau pradedu spirgėt, nors dar labai baisu džiaugtis..
Mano pirma ovuliacijos stimuliacija + trigeris ir jau atrodo, kad nebesivaidena, o matosi iš naujo ryškėjimas..
Testavausi trigerio pasišalinimą, kad būčiau tikra, kad kai ateis laikas, aiškiai žinočiau, kad jau nebe trigerio likučiai.. bet vistiek dar sunku patikėt ir kyla minčių, o jei dar trigeris
Šiandien 11d po trigerio, 9-10DPO, bet jau nuo 9DPT vakaro pradėjau įtart, kad pradeda iš naujo ryškėt..
Gervė parašė:
Man rodos ir aš jau pradedu spirgėt, nors dar labai baisu džiaugtis..
Mano pirma ovuliacijos stimuliacija + trigeris ir jau atrodo, kad nebesivaidena, o…
Panasu, kad buvo isblukusi antra juostele ir vel ryskeja 😊 linkiu kasdien vis ryskesnes 🌸
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai