Folgute parašė:
Ar galiu paklausti dėl kokių priežasčių neišgyveno jūsų 27 sav angelėlis?
Jums kaip nestukei kuo maziau reiktu tokiu istoriju klausytis
Folgute parašė:
Ar galiu paklausti dėl kokių priežasčių neišgyveno jūsų 27 sav angelėlis?
Jums kaip nestukei kuo maziau reiktu tokiu istoriju klausytis
na_re parašė:
Aš gal čia nelabai į temą, bet kokias programėles naudojat apart TD raudonojo kalendoriaus?
Aš naudoju flo, premom ir apple health 😃
Sandraaa parašė:
Aciu uz patvirtinima kad tikrai nesivaidena 💕 daug vilciu nenoriu det, nes pasimate tik isdziuvus o ir prg liudnas, na bet vilties dar turiu
Sveiki! Linkiu stiprybės ir ryškėti!! Aš taip pat, pirmą vaiduoklį ant tokių pačių juostelių pamačiau tik išdžiūvus kitą diena ;) ir čia akis jau mato aiškiai, patikėkit mano išlavinta!! 😁 Na tada jau sekančią dieną paryškėjo testas, bėgau darytis prg (ano prg del PCOS buvo visad labai žemas.) po 4 dienu (savaitgalis ispuole) gavau siaubingai mažus skaičius, realiai dar suabejotum ar ovuliacija ivykusi, o s savaite su ryskejanciais testais. Turėjau besins, savavališkai pradėjau dėtis kapsules. Na ir dabar turime sėkmingai einančia 12 savaite, po to tyrimo nebesidariau, leidau kunui daryti savo stebuklus.
P.s. prižiūrinti gydytoja sakė, jeigu butum man paskambinusi, tikrai nebūčiau siuntusi tirtis prg ir juolabiau išrašiusi kapsulių. Dareisi tyrimą per anksti, kad būtų aukštas prg. Taip ir likau nesupratusi, bet nesigailiu visiškai, kad tik išsaugot pupą. Šią savaitę sunaudoju paskutines kapsules ir jau savarankiškai augsime.
Laika5 parašė:
Sveiki! Linkiu stiprybės ir ryškėti!! Aš taip pat, pirmą vaiduoklį ant tokių pačių juostelių pamačiau tik išdžiūvus kitą diena ;) ir čia akis jau mato aiškiai, pati…
Kaip smagu tokias istorijas skaityti kai ne pagal vadoveli bet vis tiek sekmingai
nezinau kaip man ciklas uzsibaigs bet optimizmas visada manau padeda ☺️ o besins vartojote tada ryte ir vakare ar tik vakare?
As dabar grizau is gines, dare echo, viska issniukstinejo, sake prg tikrai labai mazas bet tikrai galima bandyti naudoti, nes blogiau nebus, israse tiek siam ciklui tiek kitam kad jau galeciau laiku pradet vartoti 🙂
O siaip nuteike kaip ir optimistiskai kaip ir nelabai, gimda sake normali, kazkokiu dariniu nematyti, kiausidese irgi nieko kas nepatiktu nebuvo, tik va geltonkunis sake labai pusetinas. Israse geriama prg rytui ir ovules besins nakciai. Grizau, pasidariau vel ta pati testa, dabar kazka matau ir neisdziuvusiame, bet toki vos vos. Na ziuresim, ar pades tas prg, ar nepaveluota, jei tikrai testai kazka labiau apciuopiamo prades rodyt tai pirmadieni leksiu ir hcg ir prg pasidaryt. Kaip ir ramiau kai zinau beda, bet neramu del sio ciklo kurio nenoriu dar paleist
Sandraaa parašė:
Kaip smagu tokias iatorijas klausyti kai ne pagal vadoveli bet vis tiek sekmingainezinau kaip man ciklas uzsibaigs bet optimizmas visada manau padeda ☺️ o …
Tikrai kažkas šmėžuoja, kad tik sėkmingai🙏🏼
Man 3DPO, labai užsinorėjau sushi, valgiau ir galvoju - tikiuosi čia paskutiniai sushi ateinantiems 8,5 mėnesio😄😄😄
everglow parašė:
Tikrai kažkas šmėžuoja, kad tik sėkmingai🙏🏼
Yra susiu kuriuos tikrai galesit valgyt, bet linkiu kad tu kuriu negalesit, kad tikrai negaletumet 😄🤞
Sandraaa parašė:
Kaip smagu tokias istorijas skaityti kai ne pagal vadoveli bet vis tiek sekmingainezinau kaip man ciklas uzsibaigs bet optimizmas visada manau padeda ☺️ o …
Aš iš to išgąsčio dejau ir ryte ir nakčiai
tada uzsirasiau echoskopui pasitikrinti ar tikrai viskas vietoje, ir 5s4d gavau teigiama atsakyma, kad viskas ok, ir nuo to palikome kapsule tik naktimis, taip iki šiol ☺️ p.s. pasirodo žemas progesteronas galėjo būti ir dėl to,jog apie nėštumą su šitais easy@home sužinojau labai anksti, o ovuliacija buvo vėlyva, tai galimai 10dpo, o PRG dariausi 15dpo
Labai nuoširdžiai linkiu, jog šis ciklas ir būtų šis!!💓
Laika5 parašė:
Aš iš to išgąsčio dejau ir ryte ir nakčiaitada uzsirasiau echoskopui pasitikrinti ar tikrai viskas vietoje, ir 5s4d gavau teigiama atsakyma, kad viskas ok, ir nu…
Na svarbu kad pasiteisino ir viskas sekmingai pavyko, linkiu ramaus tolimesnio laukimo, ir aciu uz pasidalinima 🩷
14 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai