Džesikė parašė:
Šis ciklas pirmasis, paskutinis myliukas buvo 3d. prieš ovuliaciją. Tikimybė pastoti maža. Tad didelių vilčių nededu😌
Kartais užtenka ir 1 karto 🤞🏼
Džesikė parašė:
Šis ciklas pirmasis, paskutinis myliukas buvo 3d. prieš ovuliaciją. Tikimybė pastoti maža. Tad didelių vilčių nededu😌
Nayeli parašė:
Tiesa. Su pirmagimiu reikėjo padirbėti, tai prisideda prie to, jog nemanau iš pirmo ciklo pastoti. Tikslas per metus susilaukti, žinoma, jei greičiau pavyktų labai laiminga būčiau🥰
Nayeli parašė:
Ir paspaudus ant testo galima matyt kaip arti piko yra 🤞🏼
O thanks 😀😀
FoxLady parašė:
Sveikos,
Gal kam gine komentavo, jei mm prasideda snd 23h tai snd 1cd, ar jau skaityti kad …
O cia geras klausimas 😅 man kadangi dažnai naktį paryčiais prasideda dar miegant tai aš iškart tą dieną skaičiuoju kaip 1cd, man iškart raudonu krauju pila, o čia 23h, tai šiaip skaičiuočiau šiandien 1cd, o pirmadienį 4cd. Bet čia tokia paklaida galima sakyt 8 valandų, kazin ar tyrimus labai iskreips. Gal nieko tokio 🤭 dar idomu tepa ar raudonai iskart.
As kazkada pas endo dariausi tyrimus irgi tam tikrom ciklo dienom, tai irgi pagal skaičiavimus gavosi kad diena vėliau uzregistravo priimt nei kad pagal ciklą turejau eiti, bet nieko blogo nebuvo ir pati gyd sake ateit kaip jie dirba
FoxLady parašė:
Sveikos,
Gal kam gine komentavo, jei mm prasideda snd 23h tai snd 1cd, ar jau skaityti kad …
Gydytojai sako, jeigu iki 14 val (ar iki 16 val, nepamenu dabar) prasideda normalus kraujavimas (ne tepliojimas), tada 1cd. Kitu atveju pirma ciklo diena skaičiuojama nuo rytojaus.
Lainė123 parašė:
O thanks 😀😀
No worries💃🏽
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai