Jusc parašė:
Nieko nedaryti, gyja viskas ilgaidar ilgai bus kieta, man kiek pamenu keletą mėnesių kietas randas buvo. Paskui suminkštėjo viskas ir tiek
Ačiū, nuraminote mane
Jusc parašė:
Nieko nedaryti, gyja viskas ilgaidar ilgai bus kieta, man kiek pamenu keletą mėnesių kietas randas buvo. Paskui suminkštėjo viskas ir tiek
Ačiū, nuraminote mane
Mamytes,ar nesiojate kokius korsetus po operacijos? Man gydytoja patare nedeveti jokiu korsetu iki 6-8 savaiciu, nes kad zaizda kvepuotu, ir siaip kad netemptu pjuvio vietos. Bet ziuriu man po biksi tas pilvas apdrimba, plius vis dar nesioju nesciosios kelnias, tai jau kazkaip noretus sugryzti i save.
mjonik parašė:
Mamytes,ar nesiojate kokius korsetus po operacijos? Man gydytoja patare nedeveti jokiu korsetu iki 6-8 savaiciu, nes kad zaizda kvepuotu, ir siaip kad netemptu pjuv…
Juk korsetas ne žaizdos dedamas, o aukščiau. Nešioju po kelias valandas per dieną.
Upessala parašė:
Juk korsetas ne žaizdos dedamas, o aukščiau. Nešioju po kelias valandas per dieną.
Nebandziau jo uzsideti,nezinau iki kur jis uzsideda. O kodel tik pora valandu nesiojat? Ne ilgiau?
mjonik parašė:
Mamytes,ar nesiojate kokius korsetus po operacijos? Man gydytoja patare nedeveti jokiu korsetu iki 6-8 savaiciu, nes kad zaizda kvepuotu, ir siaip kad netemptu pjuv…
Nesiojau gal po savaites ir prasivere zaizda.
mjonik parašė:
Nebandziau jo uzsideti,nezinau iki kur jis uzsideda. O kodel tik pora valandu nesiojat? Ne ilgiau?
Labai ilgai nepatartina, kad neuzspaustu kraujotakos. Bet man ir skausmas mažesnis su juo. O pjūvio neliečia. Kad liestų, reikėtų ant klubų dėtis. Būtų neįmanoma sėdėti tada.
mjonik parašė:
Nenešioju nieko, kažkaip pilvas beveik grįžęs į įprastą formą, gal oda minimaliai paglebus, bet iš esmės nemačiau prasmės nešiot.
mjonik parašė:
Labai skirtingai pataria gydytojai, man kai siūlus išiminėjo, pamaigė pilvą, sakė korseto nedėt. Jos nuomone, dėti reikia tada, jei pilvas labai "išvirtęs".